Locuri de muncă cu Ando Interim

În țara noastră avem o problemă cu locurile de muncă, forța de muncă este într-o continuă scădere. Problemele sunt diverse, ba nu sunt locuri de muncă, ba se cer studii superioare, ba se cere experiență. Se întâmplă de foarte multe ori ca oamenii să aibe studii superioare și diplome certificate, dar nu sunt acceptați pentru că nu au experiență într-un anumit domeniu. Și mă întreb… unde Dumnezeu să câștigi experiență când nimeni nu îți dă posibilitatea să începi de undeva?! Mulți tineri au câte două facultăți și cu toate acestea se angajează ca ospătari, barmani, vânzători sau merchandiser în supermarkete, șoferi sau distribuitori, taximetriști sau mai știu eu ce alte meserii care acceptă personal și fără prea multe pretenții. Ne văităm cu rata ridicată de șomaj, ne văităm că tinerii sunt puturoși, că nu vor să muncească și așa mai departe. Păi unde să muncească, când angajatorul are prea multe pretenții și statul este nepăsător?! Cu toții avem nevoie de o șansă, dar trebuie să aibe și cine să ne-o ofere. Vrem joburi, vrem să ne câștigăm banii cinstit, dar avem nevoie de ajutor ca să putem începe de undeva.

Ando1

Cam de aici oamenii se descurajează, se culcă pe o ureche crezând că nimeni nu-i va accepta. Și ce credeți că fac?! Evident pleacă în străinătate, la cules de căpșuni în țările mediteraneene. De cele mai multe ori la negru. Și mi se pare taaare aiurea să muncești la negru o viață și să te trezești la necaz fără asigurare medicală și la bătrânețe fără pensie. Nu! Nu asta este soluția. Soluția este să apelați la agențiile de plasarea locurilor de muncă.

ANDOInterim.ro este o agentie plasare de locuri de muncă pe care v-o recomand cu toată inima. Dacă într-adevăr vreți să vă angajați și să deveniți stăpâni pe banii voștri și independenți de orice alt ajutor, atunci ar trebui să apelați cu încredere la firma ANDOInterim.ro.

Ando2

         ANDO Interim are o veritabilă experiență în resursele umane și s-a dotat chiar de la începutul existenței sale cu mijloace eficiente de recrutare, capabile să capteze competențele de calitate de pe piața românească a forței de muncă. Având la dispoziție cele mai performante tehnici de selecție și recrutare, ANDO Interim aduce răspunsuri pertinente la întrebările partenerilor lor din România, Franța, Belgia și alte țări ale Uniunii Europene. Agenția de muncă temporară ANDO Interim activează în domeniul resurselor umane din România, fiind o companie specializată în munca temporară, gestiune și recrutare personal calificat. Bazându-se pe o echipă dinamică de profesioniști, societatea își propune îmbinarea perfectă a unei game variate de job-uri în România și în străinătate cu cerințele imediate ale clienților. Obiectivele principale ale companiei sunt perfecționarea serviciilor oferite atât clienților cât și angajaților, fiind tot timpul conectați la realitatea pieței muncii românești și internaționale.

         Așadar vrei un job temporar ca să poți obține unul stabil?! Atunci apelează cu încredere la ANDO Interim.

logo_mic

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s