Ce oferă magazinul online Deco-Perete.ro?

Astăzi este duminică, cu sărbătorile acestea am avut parte numai de duminici, una după alta, zile libere, zile de răsfăț, zile frumoase pline de sensibilitate și de tradiție. Printre petreceri, mâncare, băutură și povești, în această perioadă am citit foarte mult și m-am reapropiat de artă. Cândva obișnuiam să pictez, dar m-am îndepărtat de acest hobby, credeam că nu sunt suficient de talentată. Am început, mai nou, să pictez un tablou. Am prea mulți pereți goi pe care vreau să-i accesorizez ca la carte. Am început să citesc pe diverse bloguri, idei despre ce se poartă acum în materie de tablouri. Și din click în click am intrat pe blogul www.pungureanu.com, așa am aflat de magazinul online http://www.deco-perete.ro și bineînțeles că am renunțat la ideea de a mai picta eu singură un tablou. Oricât m-aș strădui, nu voi putea niciodată să mă ridic la nivelul unui adevărat pictor. Și decât să măzgălesc un tablou, mai bine îmi cumpăr unul gata făcut, dar desăvârșit. Îmi plac extrem de mult tablourile superbe, exacutate ca la carte, pe pânză tratată, cu uleiuri și culori de calitate, dar mai ales de mâna unui artist care să mă impresioneze. Pentru că tablourile nu sunt simple obiecte de decor, ele reprezintă o bucată din arta picturii, acea pânză ar trebui să mă reprezinte și să vorbească despre mine și nu doar atât, tabloul va fi un motiv inspirațional expus pe perete, pentru mine.

pictura-sarutul-reproducere-francesco-hayez~250217Magazine online care comercializează tablouri și obiecte de decor sunt foarte multe pe piața din România, însă Deco-Perete.ro, are ceva special. Și știți de ce?! Pentru că acest magazin a fost născut din pasiune pentru frumos, imagine, artă și oameni. Echipa din spatele magazinului sunt mereu preocupați de detaliile produselor comercializate, de aceea ei importă aceste minunății din Germania și Italia. Produsele lor sunt clasificate în 4 categorii: fototapet, stickere decorative, postere de artă înrămate și picturi. Modelele sunt atât de variate încât chiar n-ai cum să nu găsești un tablou sau un tapet superb. Paleta de modele cuprinde: peisaje, florale, abstracte, decorative, mari maeștrii ai picturii precum Van Gogh, Monet și mulți alții.

Am văzut multe piese de artă fascinante, dar cel mai mult mi-a atras atenția și vreau să cumpăr, Pictura „Sărutul”, o reproducere de Francesco Hayez. Este o pictură realizată manual și este întinsă pe un șasiu cu pene. Mi-a plăcut în primul rând pentru simbolul pe care ea îl reprezintă, cel puțin pentru mine. Având această pictură în dormitorul meu, l-aș pune pe peretele spre care deschid prima dată ochii când mă trezesc. Acest tablou mi-ar reaminti zi de zi ce înseamnă să iubești, frumusețea iubirii, fiorii îndrăgostirii, importanța apropierii dintre două suflete pereche, sărutul ca act sublim dintre îndrăgostiți. Această pictură m-ar face să zâmbesc în fiecare dimineață, mi-ar da acel strop de optimism și de veselie. Mi-ar șopti în zorii zilei: „trezește-te, este timpul să iubești. Pe tine și pe ceilalți!” Și da, las pictatul în mânile specialiștilor, eu prefer să-mi înfrumusețez casa cu Deco-Perete.ro, pentru că nu se mai poartă pereții albi, goi și reci.

Însuflețirea se reflectă cu Deco-Perete.ro!

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s