Toyhut.ro, încălțăminte pentru copii

Marele regret al vieții mele este că nu voi avea niciodată un copilaș, sânge din sângele meu. Nu vreau să intru în amănunte, este o alegere a mea pe care am luat-o în primul rând pentru că nu vreau să-mi pedepsesc propriul copil. Dar îmi plac copii extrem de mult, îi îubesc și mi se par cea mai mare minune a lumii. Probabil că în viitor voi adopta un copil, pe care să îl cresc și să îi ofer toată dragostea de care sunt capabilă. Îmi plac fetițele, dar mult mai mult îmi plac băiețeii. De ce?! În primul rând pentru că nu cred că aș avea îndemănarea necesare de a îngriji o fetiță, mi se pare destul de complicată treaba cu codițele și rochițele; și în plus, când fetița va crește, este și mult mai multă responsabilitate și grijă, cred eu. Ador când văd pe stradă băieței micuți îmbrăcați șmecherește, sport, cu blugi și hanorace electrizante și care au în picioare o pereche de pantofiori sport, micuți și drăgălași. Sunt multe feluri de incaltaminte pentru copii, dar pantofiorii sport sunt minunați, mai ales pentru că sunt o reproducere fidelă a celor pentru oameni mari. Și când îi văd atât de micuți și de gingași, parcă mă îmi vine să mor ce-mi plac. 🙂 Știu că sunt nebună, dar îmi plac încălțările pentru copii, de la șosetuțe și botoșei, până la săndăluțe și pantofiori eleganți. Sunt atat de drăguți de parcă ar fi pentru păpuși, nu pentru copilași.

foto_slider_bogs_copy_1

Ce poate fi mai frumos decât un copil care face primii săi pași încălțat într-o pereche de încălțări micuțe și frumoase?! Și când îl văd mergând așa teleghidat, ușor nesigur, ca o gâsculiță beată, parcă mă topesc de dragul lor. Copii sunt cea mai de preț avuție a omului, de aceea consider că trebuie să facem totul pentru bunăstarea și fericirea lor. Bănuiesc că voi, cititorii mei, aveți deja copii, unii poate că îi aveți gata mari, alții poate că-i aveți abia bebeluși sau școlari. Și dacă tot v-am împuiat capul cu încălțămintea pentru copii, permiteți-mi să vă fac și o recomandare. Da, vă recomand magazinul online ToyHut.ro dacă vreți să le cumpărați copiilor voștri încălțăminte pentru copii de cea mai bună calitate, pentru confortul celor mici. ToyHut comercializează încălțăminte pentru copii atât pentru școlari, cât și pentru bebeluși, atât de vară, cât și de iarnă. Să vedeți ce cizmulițe superbe au, comode, frumoase și colorate în culori vii. De ce ToyHut?! Pentru că magazinul a luat naștere din dorința de a participa activ la creșterea copiilor noștri prin produse de calitate excepțională și din necesitatea apariției în peisajul magazinelor online a unui brand care este menit să-și câștige faima în rândul produselor pentru copii.

P.S. Dacă vă hotărâți să le cumpărați copiilor încălțăminte din magazinul ToyHut, făceți-le o poză încălțați, să-i văd și eu. 🙂

ToyHUT

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s