Banii, o problemă pentru studente

Două studente din Ploiești discutau despre problema banilor:

–          Draga mea, nu știu ce să fac… nu mai am bani să-mi plătesc facultatea. Anul trecut am fost la fără taxă, am învățat cât de mult și de bine am putut. Dar fiind primul an de facultate mi-a fost greu să rămân la stat. Acum trebuie să plătesc facultatea și taxa asta costă mii de lei. Nu știu ce să mă fac cu atâtea cheltuieli, ai mei nu mă pot ajuta, nu îmi pot plăti facultatea. M-aș angaja, dar la cât de mici sunt salariile… plus că n-aș mai avea timp nici de învățat…

–          Știu… te cred și te înțeleg. Ți-aș sugera un job, dar trebuie să îmi promiți că nu vei spune prietenilor noștri. Nu aș vrea să se afle. Încă privesc acest job cu reticență, încă îl percep greșit.

–          La ce job te referi?

–          Te-ai putea angaja la un videochat Ploiesti. Drăguță ești, dezinhibată ești, știi trei limbi străine… te-ar accepta cu brio.

–          Și tu lucrezi la videochat?

–          Da… dar nu vreau să știe lumea, m-ar judeca fără rost. Până la urmă este o meserie ca oricare alta. Doar că este foarte bănoasă.

–          Cum se numește studioul?

–          HotCamStudio. Și activează din aprilie 2004, de-alungul timpului au evoluat foarte mult, acum au 4 studiouri, în Ploiești, Galați, Focșani și București. Sunt extrem de serioși și nu vei face videochat pentru români. Ci pentru străinii din Europa.

–          Sunt stricți?

–          Ba deloc, nu doresc să robotizeze modelele, ar trebui să fii cât mai naturală și mai dezinvoltă. Nu să pară totul forțat. Iar programul este flexibil, când vrei, atunci te duci la studio.

–          Dar nu prea știu să fac asta.

–          Nu-i nimic, nici eu nu eram învățată la început. Au 8 traineri, fete, care stau la dispoziția modelelor 24 de ore din 24, gata să le ajute și să le satisfacă orice nevoie de ordin emoțional, social și tehnic.

–          Așadar vor avea răbdare cu mine.

–          Sigur că da. La început e puțin mai greu, dar te vei descurca. Tu ai abilități de comunicare. Trebuie să știi engleză, franceză sau germană. Iar tu le știi pe toate trei. Ideea este că vei fi plătită la secundă și la minut. Cu cât vei știi să întreții discuția mai bine, cu cât te faci mai plăcută, cu cât vei ține clientul mai „în priză”, cu atât vei câștiga mai mult și mai bine. Până la urmă este o muncă distractivă. Unii bărbați nu vor decât să fie ascultați și să privească un chip frumos și un zâmbet gingaș. Nu se caută pornografie, ci mai de grabă socializare și înțelegere.

–          Și vom fi mai multe fete în aceeași cameră?

–          Nuuu, cum așa ceva?! Fiecare model are camera sa individuală, unde poate lucra în condiții confortabile, iar intimitatea este prioritară. Tu trebuie să te simți bine și în siguranță. Iar ei îți oferă acest confort.

–          Înțeleg.

–          Ideea este că pentru acest job nu îți trebuie experiență, cu toate acestea vei fi foarte bine plătită și vei fi învățată să te descurci și să atragi cât mai mulți clienți. Cu acești bani îți poți plăti facultatea, îți poți cumpăra cărți, haine, bijuterii și poate chiar și o mașină. Până vei termina facultatea și masteratul mai este mult timp. Până atunci poți trăi demn, dar cu bani în buzunar. Multe studente se întrețin astfel, nu este o rușine și până la urmă nu faci nimic imoral.

–          Ai dreptate… n-am încotro. O să vin cu tine. Mă prezinți echipei HotCamStudio?

–          Sigur.  🙂

logo

9 gânduri despre „Banii, o problemă pentru studente

   • și că tot veni vorba… din videochat se câștigă mai bine decât din advertoriale…. nu mai știu cât e acum … 12-13 lei de articol (undeva la 400 de cuvinte… 9 lei până în 300) … la videochat 100 de Tk = 5 dolari :)))) ce o fi mai greu… să scrii sau să te dezbraci?

   • se cheamă frumusețe literară… (pe care oricum o ai)
    te-aș întreba ce părere ai tu despre dar probabil ai fi într-o postură inadecvată… atât față de tine cât și de client 🙂 așa că nu te întreb 😛

   • Frumusete literara da, am. Eu ma refeream la cea fizica. :))
    Totusi o sa-ti raspund… pe la 19 ani am vrut sa fac videochat. La vremea aceea eram dezinformata si m-am temut ca voi fi nevoita sa fac mai mult. In orasul meu nu exista un salon serios la vremea aceea.
    Eu sunt o tipa destupata la minte… videochatul nu mi se pare deloc nedemn sau pervers. Pana la urma omul ramane cu privitul, si tu cu bani…
    asta e parerea mea sincera. 🙂

   • m-ai înțeles greșit… crezi că eu judec această meserie? nu. e o alegere pe care o faci… într-adevăr e un mod mai comod de a face bani…
    nu e prost cine cere, e fraier cine dă! nevoia te determină să faci anumite lucruri…. în general oamenii sunt de 2 feluri… frumoși dar lipsți total de inteligență, intelect…etc… sau deștepți dar… nu prea dau bine pe sticlă… mai rar să le ai pe toate… mai des să nu ai nimic!

   • Te-am inteles perfect, stiu ca nu judeci videochatul… altfel nu te-ai fi oprit la acest articol. 🙂 Eu nu dau bine pe sticla, dar macar am inteligenta. Oricum ar fi videochatul si saloanele de masaj ofera foarte multi bani pentru fete. Sunt atat de multe lucruri care se infaptuiesc numai cu bani, incat scopul scuza mijloacele. Mai bine sa faca videochat si sa urmeze o facultate de succes cu seriozitate. Decat sa ramai o viata la cratita… Lumea deja s-a mai desteptat, nu mai sunt privite asa de urat aceste fete cum se intampla o data. Pana la urma fiecare traieste cum vrea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s