Când iubitul nu te-ajută, sună la tractări auto

–          Alo! Salut iubi. Am pățit un necaz. Sunt cu mașina în drum, mi s-a oprit, iese fum de la motor. Te rog să vii să mă salvezi.

–          Draga mea, sunt într-o ședință. Nu pot să vin. Apelează și tu la o firmă de tractări.

–          Ce firmă?

–          Intră pe internet și dă un search tractari Timisoara, că de-aia ai smartphone și net pe el. Ce Dumnezeu ești copil.

–          Bine iubi… așa o să fac. Dar să știi că diseară te pun și eu să cauți pe net o iubită care să te încălzească. Și poc, îi trânti telefonul în nas.

Intră fata pe net, căută și găsi firma Tractări Auto Timișoara. Luă datele de contact și sună. Echipa de tractări veni imediat, nici dacă chema salvarea nu ar fi venit atât de repede. Și-i luă autoturismul cu o platformă de transport în condiții de maximă siguranță. Transportul fiind asigurat de o autospecială echipată corespunzător.

Femeia ajunse acasă plină de nervi și căută din nou detalii despre firma de tractări din Timișoara, asta pentru că fusese mulțumită și vroia cu tot dinadinsul și mai multe informații. Așa află ea că Tractări Auto Timișoara este o companie cu o vastă experiență în domeniu. Compania oferind cele mai bune servicii de tractări auto din Timișoara pentru orice fel de autovehicul care întâmpină probleme. Ei asigură transportul mașinilor avariate sau noi, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Și se gândi: „nu-i prost iubitul meu, nu degeaba mi-a zis de-această firmă de tractări.”

Tractări Auto Timișoara dispune de echipamente performante și un personal perfect instruit, de aceea ei oferă cele mai eficiente servicii de tractări auto. Firma efectuează non-stop servicii de tractări – remorcări auto pe platformă și transport autoturisme, transport mărfuri, în Timișoara și-n întreaga țară. Principalele calități ale firmei sunt rapiditatea și promtitudinea serviciilor de tractări auto, cât și experiența în domeniu.  

           Tractări Auto Timișoara oferă următoarele servicii:

–          tractări – remorcări autoturisme;

–          tractări – remorcări microbuze;

–          tractări – remorcări camioane;

–          tractări – remorcări utilaje agricole de orice fel;

–          tractări – acțiunea rabla;

–          tractări – remorcări ATV, motociclete, bărci;

Toate aceste servicii la rețuri mai mult decât accesibile. Femeia era mulțumită, păstră numărul de telefon în smartphone-ul ei, știind că sigur va mai avea nevoie și altă dată de serviciile lor.

Seara se lăsă și iubitul ei veni acasă, încercând să deschidă ușa acesta constată că era blocată. O sună pe fată:

–          Iubito, ușa este blocată, te rog, dă-mi și mie drumul.

–          Caută și tu pe net iubitule o firmă de lăcătuși. Eu mă uit la telenovele, nu pot să-ți dau drumul la ușă. Și-i închise telefonul în nas.

logo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s