RFID – sistem control acces

          Sistem control acces. Crimă și pedeapsă sau măsură de protecție?! Românii în general nu sunt prea punctuali, le plac pauzele lungi și dese, obișnuiesc să mai „împrumute” și lucruri și le place la nebunie să fenteze sistemul, firma, etc. Ei bine pentru ei, sistemele de control acces sunt niște pedepse, invenții menite să le îngreuneze viața. Pentru că sistemele astea înregistrează tot, ora de venire, ora de plecare, timpul stat în pauză și mai ales, nu poți ieși și intra când vrei, la libera alegere. Aceste sisteme au numeroase funcții și afișează mult mai multe detalii, pe care eu nu le știu. Dar per total, pentru oamenii care vor să muncească cinstit, pentru cei punctuali, pentru cei care țin la integritatea lor și la munca lor, aceste sisteme de control acces sunt o binecuvântare. Până la urmă sunt măsuri de protecție necesare în orice instituție, firmă și așa mai departe. De ce?! Pentru că sistemele de control acces sunt gestionate de un controler conectat la un computer, în care sunt înregistrate toate evenimentele din sistem. Informațiile sunt prelucrate de softuri speciale pentru control și pontaj și analizează activitatea fiecărui angajat sau departament în parte. Și astfel se ține o evidență a fiecărui angajat, restricționează intrări sau ieșiri, dar de asemenea oferă și grafice și analize periodice pentru fiecare angajat sau departament.

De unde pot fi procurate aceste sisteme de control acces?! De pe RFIDshop.ro. RFID are o experiență de peste 10 ani de zile în domeniul sistemelor RFID și este primul magazin specializat în acest domeniu, adresat cu precădere clienților business. Ei oferă echipamente și accesorii RFID, Control Acces și Pontaj Electronic. Prețurile produselor comercializate, sunt competitive, datorită faptului că RFIDshop este importator direct pentru toate produsele, dar și pentru că magazinul este exclusiv online. Astfel echipa RFIDshop își permit să ofere prețuri scăzute și competitive, neavând alte cheltuieli suplimentare cu showroom-uri.

RFIDshop.ro oferă echipamente și accesorii pentru sisteme de control acces: centrale, controllere, cititoare de proximitate, terminale, autentificare cu card acces sau biometrice. Dar și dispozitive de blocare a accesului: electromagneți de forță, yale, bolturi electrice, surse de alimentere, încuietori de hotel, bariere acces auto, turnicheți orizontali și verticale. Toate la prețuri accesibile, chiar ireproșabile.

           Așadar dacă activezi în domeniul business și ai nevoie de sisteme de control acces complete, RFIDshop este alegerea cea mai bună și mai ieftină! Nu-ți trebuie decât puțin timp pentru a vizita site-ul, pentru a-ți alege cele mai optime sisteme de control acces, citești cu atenție specificațiile tehnice, te uiți la fotografiile produselo, care apropo, sunt 100% reale; fotografiile reflectând întru totul produsele. Alegi, faci comanda online și primești acasă produsele. Dacă ai nevoie de suport tehnic în alegerea produselor perfecte… RFIDshop.ro îți stă la dispoziție pentru a te ajuta. Pentru că mulțumirea clientului este pe primul plan pentru echip RFIDshop.ro. Nimic mai simplu, nu-i așa?! Astfel intri în lumea tehnologiei și astfel controlarea angajaților și a departamentelor va fi cât se poate de simplă.

Comandă și sigur nu vei regreta! RFIDshop.ro este cea mai bună alegere!

RFID

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s