Scenotehnica – sonorizari evenimente

          Muzica mă face să vibrez, ador ritmurile alerte, versurile sonore și atmosfera încinsă de pe ringul de dans. Îmi plac petrecerile la nebunie, sunt sufletul petrecerilor oriunde este muzică bună și oameni veseli. De-alungul anilor am trecut prin toate fazele. În adolescență făceam bairamuri cu muzica de la magnetofon, la care aveam boxe imense, dar ce prăpăd ieșea când se încurcau benzile. Mai târziu am trecut la casetofoane, toate bune și frumoase până începeau să gâjâie. Apoi am evoluat la combinele muzicale pe bază de CD-uri… acum am un super home cinema. Dar trebuie să recunosc, muzică bună ca la club sau ca la petrecerile mari, de pomină, nu există.

Nu oamenii, nu băutura, nu mâncarea, ci muzica realizează petrecerea. Muzica este motorul petrecerii. Și pentru o super petrecere, așa cum facum cu toții o dată la două luni, avem la dispoziție niște servicii sonorizari evenimente demne de toată lauda. De unde?! Scenotehnica.ro este o firmă profesională care poate oferi sonorizări de calitate pentru evenimente de orice fel. Scenotehnica.ro este o divizie Prinsart care oferă servicii și echipamente pentru concerte și evenimente indoor și outdoor. Echipa Scenotehnica dispune de dotare tehnică de înaltă calitate, foarte pregătiți și specializați, care oferă garanția faptului că evenimentul va fi unul impecabil și remarcabil, mai ales. Au o experiență de aproape 10 ani în deservirea din punct de vedere tehnic al evenimentelor, o experiență care i-a învățat importanța fiecărui detaliu, valoarea oamenilor bine pregătiți și nu în ultimul rând, valoarea unui client mulțumit. Raportul calitate-preț, este unul corect și de necombătut.

          Serviciile de sonorizări pe care Scenotehnica le oferă, sunt:

–          consultanță în alegerea echipamentelor cele mai potrivite;

–          instalarea echipamentelor;

–          asistență tehnică în timpul desfășurării evenimentelor;

–          asigurarea echipamentelor de rezervă.

Așadar dacă ai de gând să faci o petrecere de neuitat, n-ar strica să apelezi la serviciile de sonorizare oferite de Scenotehnica. Am convingerea că sunt profesioniști și-și vor pune toate dotările și resursele la dispoziție, pentru ca evenimentul să fie unul de succes. Un eveniment dinamic, cu muzică bună, care să se audă impecabil, de la străzi distanță.

Adevărul este că mi-ar plăcea ca măcar o dată în viață să îmi sărbătoresc ziua de naștere în stil mare, să fac o petrecere imensă, cu oameni frumoși, muzică bună și sonorizare profesională. Este un vis pe care mai devreme sau mai târziu voi reuși să îl împlinesc. Și dacă nu ziua de naștere, posibil să-mi fac nunta în stilul acesta. 🙂

logo_prinsart

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s