Fauve.ro, pentru siguranța bărbaților

Întotdeuna m-am întrebat, dacă un bărbat ar avea de ales între mașina mult visată și o femeie iubitoare, ce ar alege?! Intuiția feminină îmi spune că EL ar alege categoric mașina. Deși nu i-ar fi ușor și sigur ar rămâne cu un mic regret, ar alege mașina pentru că automobilul este un deschizător de porți, dar și un aspirator de femei. E, hai, recunosc, femeile decente poate că nu se lasă impresionate de mașina LUI, dar o tipă care caută numai „sponsori” cu bani, mașina ar fi ca o carte de vizită pe care ar scrie: „Are bani, pune mâna pe el, ACUM!”. Nu spun, și mie îmi plac mașinile, dar nu într-atât de mult încât să ies cu cineva doar pentru că are o mașină faină. Oricum autoturismul este al lui și va rămâne așa mereu. Eu aș avea numai privilegiul de a mă plimba cu mașina și atât.

În fine, cert este că bărbații iubesc mașinile. Orice bărbat are o marcă preferată, un model preferat, cu specificații anume și tot așa. Mașina este o a doua nevastă pentru un bărbat, dacă nu chiar prima. Dragii noștri iubiți își iubesc mai mult mașinile decât pe noi, le îngrijesc, le ocrotesc, le îmbunătățesc, le accesorizează și așa mai departe. Mașina este o investiție care mănâncă destul de mulți bani. Dar știți care-i treaba?! Dacă știi de unde să-ți iei piesele de schimb, se reduc costurile. Pentru că una este să iei o piesă la mâna a doua și cu totul altceva este să cumperi piese originale. Diferența, de calitate și durata de „viață” a fiecărei piese, este de la cer la pământ. Așadar, mai bine dai un ban, dar știi că merită, știi că îți va oferi calitate la cel mai înalt nivel și garanția performanței.

Piese originale

Pentru bărbați, pentru mașinile voastre prețioase, vă recomanda piese originale de la www.fauve.ro. De ce?! Pentru că Fauve Originale este o firmă importatoare de piese auto și accesorii originale Volkswagen, Audi, Seat și Skoda. De fiecare dată au în stoc peste 1000 de piese și pot furniza alte 200.000 de piese la comandă, în maxim 3-5 zile. Gama de produse se extinde de la piese de schimb și consumabile, până la accesorii, anvelope, jante, piese tuning, dar și articole vestimentare. Se spune că folosind piese de schimb originale, orice deținător de automobil, se poate bucura de siguranță, fiabilitate și performanță, la cel mai înalt nivel. Prețurile sunt în conformitate cu calitatea produselor comercializate. Știm cu toții că produsele originale sunt ceva mai scumpe, însă, sunt de două ori mai rezistente și mai durabile. Până la urmă este echitabil. Cumpărăturile pe Fauve.ro se fac fără riscuri, deoarece consilierii tehnici identifică întotdeauna corect piesele comandate. Plățile se fac și online, nu doar ramburs, iar transportul este gratuit pentru comenzi de cel puțin 1200 de lei.

         Și ca o ofertă de actualitate, în prezent, pe Fauve.ro se fac LICHIDĂRI DE STOC PIESE AUDI! Dacă aveți Audi și aveți nevoie de câteva piese originale sau accesorii, ar fi bine să vă grăbiți dacă vreți să prindeți o ofertă faină pe Fauve.ro.

         Fauve.ro, un magazin online care înțelege că este necesară calitatea și originalitatea!

logo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s