Prosoape albe pentru răsfățul trupului

Știți cum se petrece pentru mine un moment de răsfăț divin?! Este seară, luna străjuiește cerul, iar stelele luminează calea spre gândurile nopții. Sunt singură, aprind lumânări parfumate în dormitor și-n baie, îmi dau drumul la apă în cadă, o umplu cu apă fierbinte, pun sare de baie și mult spumant, îmi pun un pahar de vin lângă cadă și așez pe suport câteva prosoape albe din bumbac, personalizate, pentru a mă șterge cu ele. Răsfățul meu durează mai mult de un ceas… timp în care mă relaxez în apa călduță și înspumată, îmi beau vinul, mă spăl în tihnă și când termin, apogeul momentului este ritualul de șters cu prosoapele moi și catifelate din magazinul online ProsoapeHoteluri.ro. Ce poate fi mai plăcut decât să-mi înfășor trupul cu unul din prosoapele mari, albe, și să simt cum apa este absorbită în totalitate, de bumbacul fin al prosopului?! Nici măcar nu trebuie să depun vreun efort, mă așez pe pat, îmi înfășor și părul într-un prosop și încep procesul de catifelare. Îmi aștern pe tot corpul un strat subțire de lapte de corp, îl întind bine, peste tot, și când termin, constat că părul meu este și el aproape uscat. Nu trebuie decât să-l pieptăn, să-l așez cu uscătorul de păr și mă pot culca liniștită. Prosoapele mă scapă de un efort, îmi usucă piele într-un mod atât de delicat… absorb stropii de apă dintr-o simplă atingere… ca dintr-o mângâiere.

slide_1-960x332

Adevărul este că un prosop bun, făcut din bumbac 100%, nu se compară cu niciun alt tip de prosop. ProsoapeHoteluri.ro comercializează prosoape cu fir dublu răsucit, din bumbac de cea mai bună calitate. Însă orice client are opțiunea de a comanda prosoape în funcție de dimensiune, culoare, dar și grosime, la cele mai accesibile prețuri. Și în plus, prosoapele se pot personaliza, atât prin broderie, cât și prin țesătură. Eu am o slăbiciune pentru prosoapele albe, îmi plac și cele colorate, însă cele albe sunt cu adevărat speciale și mai ales dacă sunt brodate pe la colțuri. Albul îmi inspiră curățenie și dacă au pe ele și accente din propria mea personalitate, mai tare le îndrăgesc.

Prosoapele nu sunt numai un bun necesar, pot fi și o unealtă al răsfățului, nu doar al utilității. Iar bunul gust se poate reflecta în ele cu multă ușurință. Indiferent că sunteți persoane fizice sau juridice, indiferent că vreți o serie de prosoape pentru casă sau pentru hotelul sau pensiunea pe care o dețineți, puteți comanda aceste prosoape duse la cel mai înalt nivel calitativ, cu un design desăvârșit.

       Nu aș schimba prosoapele din magazinul ProsoapeHoteluri.ro, pe niciun alt tip de prosoape, calitate este dusă la superlativ!

logo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s