Miniexcavatoare de închiriat

Într-o săptămână ne vom pune mărțișoarele în piept. Vine primăvara, dăm startul tuturor lucrurilor frumoase ce pot fi făcute numai pe vreme călduță și caldă. Tot cam din martie, dacă vremea îi lasă, oamenii se apucă și de construcții. Dărâmă case, construiesc case, renovează, văruiesc, schimbă mobila și câte și mai câte. Toată lumea își face curat înainte de Paște, dar sunt oameni care abia acum își construiesc o casă, poate chiar prima casă. Și cât de greu este și cât de mulți bani sunt necesari. Când te înhami la o asemenea acțiune ai nevoie de timp, bani, relații și cunoștințe în domeniu. Cu cât știi mai multe, cu cât cunoști mai mulți constructori, cu atât construcția merge mai repede și mai bine.

Miniexcavator

Ei bine, astăzi mă adresez celor care vor să construiască ceva, indiferent că vorbim de o casă, o anexă, o piscină, un beci sau mai știu eu ce. Ca să faceți o asemenea construcție aveți neapărată nevoie de un miniexcavator. Și cea mai bună variantă este să apelați la o minunată inchiriere miniexcavator, că doar nu o să cumpărați miniexcavatorul pentru o singură lucrare. De unde puteți închiria un astfel de miniexcavator?! De pe CripConstruct.ro. CripConstruct.ro este o firmă înființată în 2011 care oferă:

–          elaborarea certificatelor energetice;

–          lucrări de excavații pentru fundații, rețele de telecomunicații sau alimentări cu apă sau curent, dar și cu închirierea a numeroase utilaje.

–          Prelucrarea și montajul produselor din marmură, granit, beton și alte tipuri de pietre naturale.

CripConstruct.ro oferă prețuri foarte accesibile, servicii de calitate, profesionalism, seriozitate și promptitudine.

Miniexcavatoarele puse la dispoziția noastră de firma CripConstruct sunt de 1.5 tone, un metru lățime, se deplasează pe șenile de cauciuc, au în dotare cupe de săpat, cupă de taluz, picon hidraulic, iar adâncimea maximă de săpare este de 2.1 metrii. Miniexcavatoarele pot fi folosite la:

–          Săpături mecanizate pentru fundațiile caselor;

–          Șanțuri pentru canalizări și alimentări cu energie sau apă;

–          Excavații pentru fose septice;

–          Demolări lucrări de construcții;

–          Lucrări de nivelare pământ;

–          Lucrări de decopertare și evacuare pământ. 

Așadar, dragii mei, dacă aveți de făcut lucrări importante care nu mai necesită alte amânări, dacă vreți ca treburile să meargă rapid și pe bani mai puțini, nu ezitați să închiriați un excavator de dimensiuni mai mici care vă poate scăpa simplu și rapid de pământ, moloz, pietre și multe altele. Vă imaginați cât de greu ar fi să strângeți pământul la lopată și să-l transportați cu roaba?! Vă dați seama cât de mult timp v-ar lua?! Nu mai suntem în 1900 toamna, de ce să abuzăm de puterea noastră fizică, când avem la dispoziție o mulțime de mașinării, care nu trebuie decât să le conduceți și ele vor face treaba pentru dumneavoastră. Miniexcavatoarele sunt perfecte tocmai pentru a vă scăpa de efort și timp pierdut. Seara nu veți mai pune capul pe pernă încercați de febra musculară și îngrijorați că nu veți fi cu lucrarea terminată la zi, ci vă veți culca liniștiți știind că mâine urmează o nouă etapă în realizarea faimoasei construcție.

Nu uitați, prețurile sunt accesibile! Profitați!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s