Divort sau sacrificare?

Povestea începe așa: „A fost odată ca niciodată un prinț și o prințesă care s-au iubit, s-au căsătorit și au trăit împreună până la adânci bătrâneți”. Ei bine, povestea este așa… în viața de zi cu zi lucrurile nu stau chiar așa. Încă mai există prinți și prințese care se găsesc, se îndrăgoste și se căsătoresc. Dar foarte puțini rămân împreună până la adânci bătrâneți. În ziua de astăzi, cuplurile nu mai rămân împreună până la moarte, așa cum au făcut-o bunicii noștri sau poate și părinții noștri. Astăzi lumea nu se mai sacrifică, nu mai face compromisuri la nesfârșit, nu mai iartă la nesfârșit și nu mai acceptă un destin nefericit. Când simt că nu mai pot, se despart… divorțează.

_Divort1

Divorțul nu este o plăcere sau o fericire pentru nimeni. Divorțul este un pas greu, o decizie dureroasă, care implică efort, alergătură, documente și multe, multe planuri de viitor. Oricine poate completa și depune o cerere divort, atât la judecătorie, cât și la notar. Pentru că mai nou se poartă divorțurile la notar. Mai ales că un divortul la notar nu este atât de complicat ca cel de la judecătorie. La notar scapi imediat de angajamentul făcut, însă la judecătorie durează, uneori luni de zile, alteori ani.

Divorțurile sunt grele când la mijloc mai sunt sentimente, copii, bani și lucruri de împărțit. În general lumea nu știe ce o așteaptă când ia o asemenea decizie, de aceea caută să se informeze pe toate căile. Tocmai pentru astfel de situații în care nu știi ce te-așteaptă, ce acte îți sunt necesare, când nu știi ce se va întâmpla cu proprii tăi copii, cu împărțirea bunurilor, cu pensia alimentară și cu multe alte aspecte; pentru aceste întrebări lungi și fără răspuns a fost creat site-ul Divorț.ro. Divorț.ro este locul în care toate întrbările legate de divorț își găsesc răspunsul. Aici veți găsi informații despre întocmirea dosarelor de divorț, despre demersurile care trebuiesc parcurse pentru a câștiga custodia copiilor, detalii despre partaj și multe alte informații foarte prețioase. Și nu numai atât, dacă aveți nevoie de un avocat, de un psiholog specializat în divorțuri, de un mediator sau trainer, pe Divorț.ro, găsiți totul. De la informații vitale, la cele care vă pot ajuta psihic și emoțional. Ba chiar site-ul are și un Forum în care cele mai jenante întrbări și situații își găsesc răspunsul și rezolvarea.

Într-adevăr divorțurile sunt grele, dar nu sunt o tragedie. Nu priviți această despărțire ca pe o mare nenorocire. Gândiți-vă la divorț ca la un nou început, ca la o salvare, atât pentru voi, cât și pentru copii voștri. Decât să rămâneți într-o căsnicie în care cearta este la ordinea zilei sau o căsnicie presărată cu violența domestică, mai bine plecați înainte să se producă adevărata tragedie. Până la urmă nu sunteți nici primii și nici ultimii care se despart. Chiar dacă sunteți cununați religios, când nu se mai poate, nu se mai poate.

Și când luați această decizie, trebuie să vă gândiți bine și să vă informați corect, mai ales dacă vreți să obțineți custodia copiilor. Divorț.ro este soluția cea mai rapid pentru a învăța tot ce trebuie să știți, astfel încât divorțul să se producă cât mai repede și în favoarea voastră. Nu este ușor, dar nu-i nici capătul lumii.

Eu vă doresc să fiți fericiți, dar dacă nu puteți fi, ar trebui să căutați fericirea! O viață avem și este păcat să o irosim într-o existență nefericită!

logo

Reclame

6 gânduri despre „Divort sau sacrificare?

  1. Cand ajung intr-o relatie care nu mai functioneaza, spun asa: singuratatea e a al naibii de grea, dar singuratatea in doi e mult mai dureroasa si greu de suportat. La fel voi proceda si in cazul unei casatorii. Desi sper din suflet sa nu ajung la asta. Ma gandesc numai la juramintele pe care le faci in fata lui Dumnezeu…

  2. Interesant loc de ajutor. In loc sa mearga fiecare la un duhovnic, psiholog si tot, ca sa isi revina, mai ales ca, exact ce spuneti, dupa juratul acela in Biserica, parca nu-ti mai vine sa faci nimic, vine net-ul si te salveaza. E bine ca te face constient acest site de ce presupune un divort, insa inainte de a face pasul de ce nu exista si un fel de sedinte cu oamenii care vor sa faca acest pas, niste consiliere sau wsh-uri pe tema casatoriei ca sa stie ca nue poveste nesfarsita de dragoste si roz, ci e o lupta continua, dar care merta, spun unii, pentru ca te simti implinit.

  3. acum e bine ca informatiile le avem la indemana pe internet
    orice informatie e pretioasa si mai ales daca poti cere ajutorul
    divortul este marcant in viata fiecarui cuplu si pentru orice familie. e bine sa stii ce e de facut, cu ce ai de a face.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s