Țara se duce de râpa

Sunt extrem de supărată! Țara asta se duce de râpă! Nu este posibil așa ceva! De ce?! Păi nu se mai poate fura! Nu se mai pot sparge magazine, amanete și alte minunății! Cum să mai faci un ban „cinstit” în țara asta dacă toate magazinele, firmele și instituțiile au sisteme de supraveghere video non-stop?! Doar să te bucuri cu ceva chichițe, găinării din magazine extrem de mici, de tip garaj, cum erau o dată. Dar ce să furi? Țigări, acadele și gume de mestecat? Căci vecinul din colț, cel care deține gărăjelul, ia în fiecare seară cu el banii în casă. Ce să-i iei? Boii de la bicicletă?! Nașpa!

Securitate

Bineînțeles că introducerea acestui articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Ba chiar mă bucur că furturile au scăzut atât de mult datorită sistemelor de supraveghere. Și deși sunt dați mereu la știri hoți „inteligenți”, mai devreme sau mai târziu cu toții sunt prinși, oricât și-ar acoperi ei fețele, tot lasă un semn. Dar în cazul în care e un hoț mai breaz, ca să fiți siguri că totuși nu intră în magazinul sau firma pe care o dețineți, n-ar strica să vă luați și un kit alarmă.

Aceste kituri complete antiefracție sunt super importante pentru orice afacere, orice ați vinde sau ați oferi. Aceste kituri sunt wireless și conțin: centrală alarmă cu 6 zone pe placă plus o zonă de tastatură, extensibilă pe 16 zone, 2 partiții; tastatură LED cablată, interfață radio, sirenă de exterior, detector PIR radio cu alimentare cu baterii, telecomandă radio, acumulator și transformator toroidal pentru centrală. Așadar o mulțime de piese și piesulețe, menite să vă țină hoții la distanță. Și chiar dacă reușesc să spargă ușa și să intre, alarma se va declanșa și va chema imediat poliția sau firma de pază. Deci, super siguranță.

Sigur că aceste sisteme antiefracție și de supraveghere costă, dar siguranța se plătește; și decât să vă găsiți cu „șandramaua” goală, mai bine investiți în sisteme de protecție, nu-i așa?! Care prin lege au devenit obligatorii, dacă nu știați!

Așa că… aveți grijă cu hoții! 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s