O casa – un certificat energetic

Sunteți tineri, la început de drum, abia v-ați căsătorit și v-ați dori o casă, numai a voastră. Acest vis vi se pare greu de împlinit, dar cu ajutorul părinților și a împrumuturilor de la bănci, ați putea să vă materializați dorința. Dacă aveți joburi bune, chef și putere de muncă, determinare și ambiție, vă puteți cumpăra chiar și o casă. Nu este un vis ușor de împlinit, dar parcă nu-i nici imposibil. Și știți, când vă doriți ceva cu adevărat, acel lucru se va realiza, oricât ar fi el de greu. Este un principiu simplu al vieții. Dacă ai încredere în tine și în posibilitatea realizărilor tale, nimic nu te poate opri. Și chiar așa, există ceva ce vă poate opri?! Nu cred! Dacă sunteți ambițioși veți realiza TOTUL. Dar stați așa, că acesta nu este un articol motivațional, deși v-ar prinde bine, nu-i așa?

Certificat energetic

      Ei bine, astăzi vorbim despre case, imobile, locuințe și de modul cum vă puteți obține muuuult râvnitul Certificat Energetic Bucuresti. Da, mă adresez în primul rând bucureștenilor, deși nu numai bucureștenii sunt vizați, oricine dorește să-și „scoată” certificatul energetic, este liber să solicite ajutorul firmei CripConstruct.ro. Această companie eliberează certificate energetice la cele mai decente prețuri. Eu chiar am rămas uimită, în general orice tip de acte ce țin de locuințele noastră costă foarte mult. Dar aici nu este așa, la CripConstruct.ro plătim în funcție de locuință, numărul de camere și în funcție de clădirea certificată. De exemplu, pentru o garsonieră eliberarea certificatului energetic costă 200 de lei, pentru un apartament cu 2 camere costa între 250 și 300 de lei, pentru un apartament cu 3 și 4 camere costă între 250 și 350 de lei, iar pentru alte tipuri de locuințe, cum sunt casele, prețul se negociază direct.

           Valabilitatea unui certificat energetic este de 10 ani de la data emiterii acestuia. Chiar dacă proprietarii se schimbă, acesta rămâne valabil. Nu se schimbă o dată cu proprietarul. Așadar, un lucru foarte bun. Poate sunteți interesați ce cuprinde certificatul energetic.

–  Prima parte a acestuia cuprrinde eficiența energetică a acestuia, reprezentată de un punctaj cât mai aproape de 100.

– A doua parte cuprinde numeroase informații despre locuința dumneavoastră, și anume amplasarea, tipul imobilului, numărul de nivele și date cu privire la instalațiile interioare.

– A treia parte cuprinde recomandările pentru reducerea costurilor aferente întreținerii, prin sporirea performanței energetice a locuinței.

        Despre acte?! Actele necesare pentru întocmirea certificatului energetic sunt: planul arhitectural al locuinței, copie după buletinul de identitate, planul de situație cu indicarea punctelor cardinale și fișele tehnice pentru tâmplărie, dacă există.

         După cum vedeți, din punct de vedere al certificatului energetice, lucrurile sunt mult mai simple. Important este să vă luați casa, certificatul energetic va veni de la sine. Succes! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s