7 femei la un barbat…

Ne mai întrebăm de ce sunt atât de multe femei singure? Ne mai întrebăm de ce  sunt atât de mulți bărbați infideli? Ne mai mirăm de ceva? Să nu ne mai mirăm, are balta prea mult pește, tocmai asta este problema. ÎN LUME sunt 7 FEMEI la un SINGUR BĂRBAT. Deci iată explicația: Sunt atât de multe femei singure, tocmai pentru că sunt prea puțini bărbați. Și aia care sunt, după ce că sunt puțini, aia buni sunt deja luați. Și dacă-i mai punem și pe cei care sunt gay… nici nu mă mir că sunt atât de multe femei singure.

www.realitatea.net

Păi dacă în 70% din familii se nasc mai multe fete decât băieți, cum este și cazul familiei mele… cum Dumnezeu să ne mai ajungem și să ne găsim jumătatea?! Și tocmai asta e chestia, care este jumătatea? Oare jumătatea mea, este și jumătatea altei femei? Probabil… poate că există o logică în toate… unii bărbați au de-alungul vieții nu știu câte neveste și amante. Probabil că omul ăla a fost născut să fericească toate cele 7 femei care erau potrivite pentru el. Off, grea e filosofia asta, grea e logica… nu mai înțeleg nimic. Cert este că sunt prea puțin bărbați și mult mai puțini sunt ca lumea. Unii sunt curvari, alții sunt bețivi, unora nu le place munca, altora le place prea mult distracția și tot așa. Cu cine să-ți mai întemeiezi o familie? Că de… suntem născuți în primul rând ca să ne întemeiem o familie și abia apoi cariera, banii și etc. Familia trebuie să primeze, nu banii. Dar cu cine? Spuneți-mi voi cu cine?

Nu, acest articol nu are scopul de a denigra bărbatul, ci de a-l ruga să procreeze mai mulți băieți. Prea se nasc multe fetițe, pentru fericirea copiilor noștri, avem nevoie de mai mulți băieței… altfel se va ajunge la 10 femei pentru un singur bărbat. Și să ne ferească sfântul să pățim așa ceva. Încotro ne îndreptăm…?! Nici eu nu știu… dar cert este că multe femei sunt singure, atât din vina lor, cât și din pricina bărbaților pe care i-au cunoscut și iubit.

Morala: Nu mai fiți triste doamnelor, zâmbiți, viața nu se rezumă la un bărbat. Nu trăim pentru că îl avem lângă noi, viața noastră nu se raportează la el, ci la noi!

4 gânduri despre „7 femei la un barbat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s