Maritis sau aer conditionat?

        Cu gândul la vară, încerc să trec peste iarnă. Da, știu, nu este iarnă, suntem în plin mai, dar în casă pare că am fi în ianuarie. E frig de-mi tremură și inima în mine… așa că mă încălzesc cu gândul la vară, la soare și la căldura aceea infernală. Dar trebuie să recunosc, oricât aș urî frigul, parcă nici căldura zilelor de iulie nu mă fascinează. În iulie, soarele pare să ardă și ziua și noaptea, este ceva strigător la cer. Deși dorm cu geamul deschis, în casă se face o zăpușeală de nici pielea pe mine nu o mai suport în acele nopți. Noroc că sunt singură… dacă aș mai dormi și cu cineva… cred că aș muri instant de cald.

rezidentiale1.1-940x260

       Așa sunt eu… cum o dai nu-i bine. Nu-mi place nici frigul, dar nici arșița. Pentru iarnă, n-am centrală, mă încălzesc la caloriferele „statului”; iar pentru vară, n-am aer condiționat, încerc să mă răcoresc cu apă rece și evantaie japoneze. Cumva… trebuie să rezolv această problemă. Și cum de o centrală termică, încă nu am bani. Mai bine investesc niște bani pentru vară. Cum? Vreau să îmi cumpăr un aer condiționat Inverter. De cumpărat îl cumpăr, asta n-ar fi o problemă, este destul de accesibil bugetului meu! Dar cine mi-l montează?! M-ar interesa foarte mult o firmă care să îmi ofere și aerul condiționat, dar și celebra facilitate: montaj aer condiționat Că de, sunt femeie, am două mâini stângi și oricât m-aș pricepe să le fac pe toate, oricât aș reuși să țin locul unui bărbat, în așternut și privind aerul condiționat, chiar nu pot să substitui prezența, forța și cunoștințele unui bărbat.

instalare1.2

      Și-acum urmează întrebarea de baraj: Ce să fac? Să apelez la serviciile unei firme care să-mi ofere și aerul condiționat și montajul? Sau să mă mărit și să cumpăr doar aerul condiționat? Dacă ar fi să fac un calcul bănesc, măritișul m-ar costa de 1000 de ori mai mult decât montarea aerului condiționat de către un specialist. Și bărbatul mi-ar mânca tinerețea, m-ar îmbolnăvi de nervi și m-ar face să împart totul cu el. Pe când aerul condiționat nu-mi cere nimic, nu mă stresează, nu mă îmbătrânște, ba din contră, vara mă va răcori și iarna mă va încălzi. Bărbatul în schimb mă va sufoca de-a dreptul, mai ales vara.

        Și de ce să nu recunosc, sunt o tipă independentă, încă nu mă simt pregătită să mă mărit, oricum măritișul nu-mi va ține nici răcoare și nici de cald. Prefer de 100 de ori un aer condiționat. Aerul condiționat nu mă va înșela și nici nu mă va trăda pentru o femeie mai „deosebită”. Aerul condiționat va fi alături de mine, la bine și la greu, la vreme de veselie sau de tristețe, la vreme de boală, dar și când voi fi perfect sănătoasă. Prefer să dau o mânuță de bani acum, dar să nu mai sufăr vreodată de frig sau de cald… prefer să investesc pentru confortul meu fizic, pihic și emoțional.

       Voi ce părere aveți? Să mă mărit? Sau să-mi cumpăr un aer condiționat?

logo-test

Reclame

4 gânduri despre „Maritis sau aer conditionat?

  1. Balanta inclina clar in favoarea aerului. Ramane sa mai stabilesti data si ora evenimentului, masa si dansul. Unde mai pui, ca e si de gen neutru: un aer, doua aere. O singura problema vad: ce va spune „ofiterul instalarii civile”?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s