Boieroaica vrea masaj

        Dacă mi-ați vedea scaunul de la birou, ați spune că nu este adevărat așa ceva. Îl am de vreo 6 ani și deja l-am distrus. De fapt nu știu de ce spun deja, a ținut bătrânul destul, cât să mai țină?! Să vă spun câte ceva despre el, scaunul meu este unul clasic, pe rotile, din material textil, cu înălțime și spetează ajustabilă. Așa era inițial, acum, nu se mai ajutează nici speteaza și nici piciorul, rotilele nu se mai rotesc și materialul s-a cam găurit. Arată de parcă ar fi trecut printr-un război mondial, de parcă un gras de 200 de kilograme s-a plimbat și frecat pe el până n-a mai putut. Grasă nu sunt și nici neastâmpărată. Dar l-am tot spălat cu o perie și în timp s-a deteriorat. La înălțime îi tot umblam mereu, ba voiam cu picioarele pe pământ, ba cu ele în aer, ba cu spătarul drept, ba cu el mai pe spate, ca să stau cât mai relaxată. Într-un cuvânt, l-am nenorocit. Sunt o stricăcioasă, cum spune mama. Dar nu știu ce-o fi vrând, să mă țină vreo 50 de ani ca unul din lemn?! Să realizeze că totuși este un scaun din plastic, un banal scaun din plastic.

 masatto

       De ceva timp mă tot bate gândul să îl schimb. Inițial voiam unul de boss, din piele, cum vedem pe la ăia prin filme. Dar m-am răzgândit, un scaun office nu mă reprezintă. M-am tot uitat în ultimul timp la scaunele pentru birou și parcă nu mă atrage niciunul. Vreau ceva special. Vreau un scaun care să mă facă fericită, să fie comod, rezistent, sigur și dacă ar putea să-mi facă și masaj, ar fi tare fain. Bingo, uite scriind acest articol mi-am dat seama că n-am căutat pe net, ÎNCĂ, detalii despre câteva scaune de masaj. Oare cum de nu mi-o fi trecut prin cap mai devreme? Cum mi-a putut scăpa așa ceva? Când eu ADOR masajul și iubesc să fiu răsfățată. Și ca să fiu sinceră, am și probleme cu spatele. Petrec mult timp la birou și un scaun de masaj ar fi ideal. Astfel aș sta corect cu spatele, când m-ar toropi oboseala aș porni funcția de masaj și sigur nu m-aș mai văita din cauza durerilor de spate. Eu sunt genul de om care nu stă cu laptopul în pat, mi-e teamă că îi astup aerisirile și că îl stric. Măsuța pentru micul dejun mi se pare incomodă să pun laptopul pe ea și parcă tot mai bine stau la birou.

      Deja mă imaginez vibrând pe scaunul meu de masaj, scriind sub atingerile blânde ale scaunului, făcându-mă una cu masajul, respirând starea de bine și lăsându-mi inspirația să curgă și să se aștearnă pe hârtia electronică, neîngălbenită de oboseală, stres sau dureri de spate. Dacă aș avea un scaun de masaj aș fi o boieroaică, consider că merită investiția, mai ales că pentru mine, scaunul de masaj este un bun necesar, nu un moft.

        Voi ce spuneți, să îmi iau un scaun de masaj? Se merită? Voi aveți unul?

masatto.ro

Reclame

7 gânduri despre „Boieroaica vrea masaj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s