Publicitatea este cheia succesului

      De când cu internetul și de când cu site-urile de publicitate online, lumea nu prea mai citește ziare, poate numai de scandal, însă pe cele ok, nu le mai citește aproape nimeni. Sincer, păcat… în ziarele serioase, informația nu este distorsionată, falsă sau hiperbolizată. Acum ziarele sunt folosite mai mult pentru publicitate și pentru anunțuri, în rest… mai puțină informație veridică. Dar în fine, nu vreau să critic ziarele, ci să vă povestesc despre o nouă alternativă de publicitate, care dă rezultate surprinzătoare.

      Să presupunem că ești din Constanța, că ai început un business, că ești la început de drum în lumea afacerilor, lumea încă nu știe de tine și de afacerea ta… de aceea ai nevoie de publicitate. Publicitatea este la putere, ea pune lucrurile în mișcare, ea dezvoltă credibilitatea și notorietatea business-ului și tot ea este cea care atrage cei mai mulți clienți. Un produs sau un business fără o publicitate bine făcută, este ca și inexistent. Nu ți se face publicitate, nu exiști. Nu scrie nimeni despre tine, nu exiști. Nu apari în nicio publicație online, nu exiști. În ziua de astăzi nu există afacere de succes care să nu se desfășoare și în mediul offline, dar și în mediul online. Oamenii petrec mai mult timp pe internet decât în viața reală. Nu există om care să nu aibă un smartphone sau o tabletă. Nu există om care să nu fie conectat la internet și la informațiile infinite pe care netul le oferă. Și dacă te respecți, pe tine, afacerea sau produsul tău, trebuie să îți creezi o identitate și în lumea online. Altfel, cei care activează deja în mediul online, îți vor fura „șunca din fasole”, cum se spune popular.

       Și cum spuneam, ești din Constanța și ești la început de drum și chiar dacă firma ta există de ceva timp și vrei să-i consolidezi imaginea și popularitatea în rândul consumatorilor, n-ar strica dacă ai opta pentru publicitate in Ziarul Telegraf Constanta. Poți face comanda anunțului tău publicitar, online, scrii textul anunțului, alegi dacă îl publici și pe alte 63 de site-uri pentru 2 lei, dacă dorești să îți apară anunțul tip chenar și bolduit, bifezi opțiunile, dacă vrei să îl mai publici și pe alte 356 de site-uri, bifezi opțiunea pentru 25 de lei, alegi numărul de apariții și apeși CALCULEAZĂ, așa afli cât vei plăti pentru anunțul tău. Și în plus, primești scanat pe email, pagina ziarului cu anunțul tău. Totul este simplu, rapid și ușor.

      Dar pe lângă rapiditate, ai parte și de performanță. Vei vedea cum ofertele vor începe să curgă, cum lumea te va căuta și va dori nu numai să te cunoască mai bine, dar și să intre în contact cu business-ul tău sau să cumpere. Publicitatea este cheie unei afaceri de succes! Fii printre cei inteligenți!

BestMedia

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s