Despre smardoi si smardoiala

   avatar-smecherȘi uite cum am ajuns la încă un articol dedicat bărbaților. Daaa, îi ador. Pe cât de mult îmi place cum fac amor, pe atât de tare îi detest când îi văd că o fac pe macho „menii”. Este o vârstă la băieți în care sunt extrem de teribiliști și proști, bine, nu toți, nu bag toți bărbații în aceeași oală, dar declar răspicat că DETEST BĂRBAȚII CARE SE LAUDĂ CU TÂMPENIILE FĂCUTE! Între 17 și 25 de ani, bărbații-băieți fac tot felul de tâmpenii: se îmbată ca porcii, se droghează ca proștii, se culcă cu orice scorbură de copac și fac toate astea lăudându-se în stânga și-n dreapta.

Dragi puștani, că altfel nu pot să vă spun, nu este nicio șmecherie să „ardeți” adolescente de 16 ani, care încă n-au discernământ, nu este nicio șmecherie să folosiți același ac, să vă îmbătați până uitați de voi, să vă bateți cu toți „dulăii” sau să vă loviți iubitele. Știți ce, de smardoi sunt pușcăriile pline, de la teribilism și smardoială ajungeți „la rece” și tot de la porcăriile astea vă ratați și viitorul. Ce dacă n-ați fost prinși sau n-ați avut încă probleme, numai simplul fapt de a vă lăuda cu aceste tâmpenii, mă face să cred că în loc de cocoși sunteți curci. Și să mai spun că aceste „reușite” le folosiți ca pe niște diplome de masterat? Are rost? Cred că nu mai are rost să vă repet că astfel de „realizări” nu impresionează fetele și nici nu le faceți să vă pice secerate în brațe. Doar să fie prea proaste ca să se lase impresionate de asemenea reușite ca de grădiniță.

        Și în plus… pe lângă aceste realizări de Harvard, mai stați și tot timpul cu carnea în gură, vă băgați și vă scoateți de parcă aveți un organ genital de vreo 3 metri. Să fie asta o frustrare? Credeți că sunteți mai bărbați dacă înjurați ca la ușa cortului? Deloc! Asta denotă cât de puțin dotați sunteți, cât de incapabili sunteți și cât de ușor de dirijat sunteți. Eh, vă mâniați? Ce dacă! Fără înjurături nu vă puteți manifesta nervii? Oare n-ar fi mai bine să vă dați două palme? Așa poate vă mai vine și puțin mintea la cap. Tupeiștii ca voi nu vor face purici mulți pe lângă o fată. Nu ne plac bărbații fără caracter, dar nici ăia care fac din țânțar armăsar și se opăresc la „inimă” de parcă ar avea acid în pantaloni. Să fim serioși, bărbăția nu v-o arătați în numărul de femei pe care le-ați avut, nici în numărul de beții, nici în cantitatea de „iarbă” consumată și nici prin volumul mare de înjurături pe secundă. Strâmbați din nas, mergeți în figuri, vă țineți pantalonii sub cur, purtați maiouri a la J Balvin, șepci a la Florin Salam, scuipați toate trotuarele, dați șuturi la tomberoane, vandalizați grădinile, vă tratați iubitele ca pe niște cârpe pe care le dețineți, faceți vrute și nevrute, dar vă spun, ASTA NU E ȘMECHERIE!!! E prostie crasă!

        Concluzia?! Proaste sunt alea care stau cu voi!

12 gânduri despre „Despre smardoi si smardoiala

  1. bun punctul de vedere ! nu ai spus nimic despre cei care nu fac asa, sau sa deducem noi exact inversul afirmatiilor tale ?

  2. fata, vezi ca ai greseli. e discernamanT si metri nu metrii și „imi placE cum fac amor”
    asta asa la prima vedere. tu le zici de bine, insa articolul in sine iti arata frustrarile

  3. Eu vad altfel smecheria, decat vad ei: Smecher inseamna sa ai o familie, sa o poti intretine, sa te iubeasca, sa nu duci grija zilei de maine, nici tu, nici famiila ta! Asta inseamna sa fii smecher!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s