AVBS, pentru persoanele inflacarate

          Numiți-mi și mie un om care n-are nevoi personale. Arătați-mi unul singur și promit că-i voi strânge mâna cu cea mai mare căldură. Bine, vă rog, nu-mi dați exemple de oameni bogați, până și aceia au nevoi, dar de obicei sunt de ordin afectiv sau intelectual. Eu mă refer aici la oamenii obișnuiți, decenți din punct de vedere financiar, nu la milioanari. Eu sunt un om cu nevoi personale, sunt un om care de-a lungul vremii a avut parte de suișuri și coborâșuri privind banii. Au fost perioade în care nu știam pe unde să mai scot cămașa, de unde să mai împrumut bani ca să-mi rezolv problemele. Probabil vă întrebați ce fel de probleme am avut… ei bine… în cea mai mare parte sănătatea mi-a făcut probleme și cum sistemul medical este la pământ, am fost nevoită să plătesc sume mari pentru diverse intervenții chirurgicale. Poate că 2000 de euro nu vi se pare mult, dar pentru un om care are un salariu minim pe economie, care mai trebuie să plătească și întreținerea casei, utilitățile, mâncarea și multe alte cheltuieli prevăzute și neprevăzute, 2000 de euro înseamnă mult. Dar ca orice om ambițios, nu m-am speriat, nu mi-am ascuns capul în nisip ca struții, ci am căutat soluții. Soluții care să mi se potrivească, care să îmi ofere banii necesari și care să nu mă oblige să ofer ca dovadă a veniturilor mele o grămadă de documente. Am apelat la o Companie de Credite Bancare. Nu, nu m-am adresat niciunei bănci, oamenii bățoși de la birou nu prea mă încântă, am preferat o companie care să-mi înțeleagă nevoile, care să-mi înțeleagă motivele și modalitatea în care le pot restitui banii. La cine am apelat pentru un credit nevoi personale? La AVBS Credit, la ei m-am dus ca la spovedanie, mi-am spus că fie ce o fi, le voi explica motivele mele și le voi da toate explicațiile necesare pentru a-mi oferi creditul mult dorit.

Credit-negarantat-banii1Recunosc că habar n-aveam de această companie, nu eram la curent cu firmele care oferă credite, dar un prieten mi-a spus: „băi, nu mai căuta pe net aiurea, intră pe facebook AVBS Credit, linkedin AVBS Credit, G+ AVBS Credit sau pe AVBS.ro și nu mai pierde vremea aiurea.” și așa am făcut. Am intrat întâi pe facebook, așa am dat de Programul Big Brother și am rămas super surprinsă, în mod plăcut, bineînțeles. Big Brother mi-a oferit ocazia de a descoperi omul din spatele specialistului de credite bancare, omul din spatele broker-ului în haine office. Sinceră să fiu, am rămas uimită, nu credeam că și consultanții AVBS Credit sunt și ei oameni ca oricare alții. I-am surprins în timpul orelor de lucru, i-am surprins în pauze zâmbind, râzând și comportându-se ca niște oameni normali, cu sentimente și cu manifestări cât se poate de umane. Vă rog să nu credeți că sunt nebună, dar în general, domeniul financiar implică o anumită seriozitate, o anumită conduită și foarte rar mi-a fost dat să văd un consultant financiar în ipostaze, să le spunem, omenești. Nu pentru că n-ar fi și ei oameni, ci pentru că mereu sunt atenți la fiecare mișcare pe care o fac, tocmai pentru a nu le fi afectată cariera. Dar în fine, pe mine acest program m-a convins. Dacă îi surprindeam numai serioși și plini de sârg, probabil că nu mi-ar fi „mirosit a bine”, dar așa, văzându-i atât de zâmbitori și destinși, mi-am spus că asta este Compania de Credite Bancare care mă va scoate din impasul în care mă aflam.

AVBS

          Următorul pas pe care l-am făcut a fost să descarc aplicația AVBS Credit disponibilă numai pentru utilizatorii care dețin un smartphone Android sau iOS. Am instalat aplicația, am introdus codul unic 0001 și-am început să o descopăr. Așa am văzut că această aplicație este mană cerească și o modalitate excelentă prin care AVBS Credit este mereu lângă client. Chiar dacă ești la muncă, într-un mijloc de transport, în vacanță sau în oricare loc public, prin această aplicație, orice om poate aplica la un credit direct de pe smartphone-ul său. Ce-am făcut eu prin intermediul aplicației? În primul rând, pentru că am un fix cu cursul BNR, am verificat „mersul banilor”, apoi am citit câteva știri financiar bancare, ca să demonstrez consilierilor AVBS Credit că nu sunt o neștiutoare; m-am uitat puțin peste anunțurile imobiliare, m-am informat despre cadastru, asigurări și audit energetic și în final am accesat CALCULATORUL DE CREDITE, practic cea mai importantă ramură a aplicației. Singură mi-am calculat creditul bancar, așa am aflat cât voi plăti lunar și în cât timp aș putea achita creditul de nevoi personale în funcție de banii de care dispun. La scurt timp am fost contactată de un consilier AVBS Credit care m-a invitat la sediul lor pentru a putea pune în mișcare lucrurile și pentru a-mi oferi banii cât mai repede.

       M-am bucurat că nu a trebuit să mă plimb de la o bancă la alta, urăsc să stau la cozi interminabile, urăsc să fiu refuzată încă dinainte de a deschide gura. Așa, la AVBS Credit am fost primită foarte frumos, iar consultanța a fost GRATUITĂ. AVBS Credit nu percepe comision, compania este plătită de bănci printr-un comision Irar prin care clientul beneficiază de aceeași ofertă pe care ar primi-o și dacă s-ar adresa oricărei bănci. Termenul de Broker Credite Bancare se referă întotdeauna la o companie care oferă GRATUIT servicii celor care sunt interesați de obținerea unui credit bancar. Datorită Companiei AVBS Credit am reușit să obțin un credit de nevoi personale, credit pentru care nu a trebuit să fac decât dovada unui venit lunar stabil. Dar pentru creditul de nevoi personale poate aplica orice om cu vârsta cuprinsă între 18 ani și 60 de ani, credit cu care poate refinanța alte produse bancare, în scopul achiziționării unor produse, pentru achiziționarea unui autoturism, pentru problemele medicale, pentru renovarea casei sau pentru o vacanță mult visată. Ideea este că nu trebuie să justificăm în niciun fel CUM vom folosi banii sau pe ce îi vom cheltui, important este să facem dovada unui venit stabil. La acest credit pot aplica chiar și pensionarii și studenții, chiar și șomerii care pot achita suma minimă de 600 de lei cerută pentru a primi creditarea. Creditul de nevoi personale poate fi achitat în termen de 6-60 de luni, dobânda poate fi fixă sau variabilă, iar suma pe care o putem împrumuta poate fi între 630 de lei și 88.000 de lei. Eu am ales să împrumut suma de 10.000 de lei, cu o dobândă fixă și cu promisiunea că voi achita creditul în maxim 3 ani de zile. Banii îi primim în termen de 1-5 zile, însă eu i-am primit în 3 zile, m-am înțeles cu AVBS Credit din prima, am făcut dovada veniturilor mele și mi-am primit banii. Bani cu care mi-am rezolvat problemele fără să mă mai înghesui la bănci și fără să mă stresez că îmi va crește dobânda peste noapte. Cu AVBS Credit nu am avut parte de surprize neplăcute!

       Pe scurt, AVBS Credit este compania omului obișnuit, omului cu nevoi, cu speranțe, cu vise, cu țeluri și cu scopuri care pot fi îndeplinite numai printr-un credit bancar!

     P.S. Dacă te interesează obținerea unei francize, dacă locuiești în România și vrei să obții o franciză în zona serviciilor, tot AVBS Credit este soluția!

     Succes, nu mai trageți de nevoi, există soluții de creditare simple și rapide!

Logo-AVBS-Credit-300x170web

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s