Barbati sau baietei?!

        Din nou despre bărbați, nu știu ce mi se întâmplă dar am început să-i fac de cacao cu fiecare prilej. Și culmea, eu n-am sechele, deși articolele mele din ultima vreme arată o oarecare frustrare. Da de unde?! N-am frustrări, spun exact ceea ce gandesc! În vreme ce unii bărbați sunt libidinos de insistenții, unii se lasă mai greu decât niște fete mari. Băi, vă spun sincer, mor pe tipi după care trebuie să alergi cu cearșaful după ei. Sunt unii atât de timizi și de pudici de-ți vine să îi iei la palme. Dar știți care-i chestia, cu cât o fac pe inabordabilii, cu atât ne pică mai rău cu tronc.

       Mda, și sunt câte unii cărora trebuie să le spui direct: „frățiuereeee, me gustas!! Te plac!! I like you!!!” și uneori chiar dacă le spui, ei o dau cotită, se eschivează. Stau și mă gândesc… în astfel de momente, ori se simt amenințați, ori se tem că intră într-o relație pe care nu și-o doresc, ori au impresia că au dat peste o obsedată, ori pur și simplu nu plac fata respectivă. Dar, oricare ar fi motivele, tipul ăsta de bărbați, niciodată nu vor mărturisi ceva clar. Ba se apropie, ba se retrag, ba vor, ba nu vor. Sunt nehotărâți și enervanți. Cum frate să nu știi ce vrei?! Ori e laie, ori bălaie. Ori îți place fata, ori nu-ți place.

 mare_cuplu_se_cearta_fotolia_11728370_subscription_l1_91830600

       Și sunt atât de amuzanți când încearcă și ei un flirt stângaci… vor să spună ceea ce trebuie, dar nu le iese. Vor să facă un compliment, dar devin penibili. Vor să ia taurul de coarne, dar se opresc la jumatea drumului. Și ce să spun… mai sunt bărbați? Nu! Nici pisici nu sunt! Părerea mea este că ar trebui să spună ce au de spus. Nouă fetelor nu ne place să pierdem vremea. Nu ne place să tatonăm terenul la infinit. La un moment dat ne plictisim de jocuri de-astea puerile. Vrem ceva, vrem să știm încotro o luăm. Vrem să știm când un tip ne place, dacă ni se răspunde în același mod, dacă se merită să mai ne implicăm sau nu. Dar nuuu… ei nu… ei o țin una și bună pe a lor. Stau în zona lor de siguranță și nu ies din globul lor de cristal nici bătuți.

      Băieții ăștia și dacă le așezi în pat o tipă goală, ei vor continua să citească Urzeala Tronurilor sau se vor întoarce cu spatele și vor adormi ca și cum în spatele lor este sora lor. Poate că sună aiurea ce urmează să spun, dar uneori, nouă femeilor, ne place să fim „încolțite”, să simțim adrenalina, să simțim fluturii aceia colorați care ne colcăie prin stomac. Nu ne place violența, dar ne plac bărbații ușor îndrăzneți. Dar știți ce-i culmea? Cu toate că ăștia o fac pe inabordabilii, noi continuăm să insistăm, poate-poate mișcăm ceva în ei. Eu una mă plictisesc la un moment dat să bat apropouri, abandonez misiunea din fașă. Pe băiețeii ăștia nu-i scoți din ale lor!

       Fetelor, căutați-vă bărbați, nu băieței indeciși!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s