Sunt o lady, folosesc absorbante din bumbac organic

       Obișnuiesc să spun despre mine că sunt o divă, că sunt o lady… dar numai lady nu sunt când vine perioada aceea nașpa a lunii. Chiar vorbeam de curând cu niște prietene despre absorbantele pe care le folosim în timpul menstruației și toate ne-am declarat nemulțumite de ele. Credeam că numai eu sunt nemulțumită, credeam că sunt eu nebună, dar absorbantele pe care le foloseam noi, chiar sunt critice. Acum vreo câțiva ani, mai erau cum mai erau, însă acum sunt de-a dreptul horror. În primul rând sunt din plastic, plastic din acela puturos care se încinge, care nu lasă pielea să respire, care reține umezeala, care miroase extrem de urât și irită pielea sensibilă. Eu una am încercat chiar să le schimb cu tampoanele interne, însă… n-a prea funcționat, nu sunt învățată cu ele și am înțeles că sunt destul de periculoase pentru sănătatea noastră, tampoanele interne favorizând infecțiile.

       La puțin timp după discuția cu prietenele mele, întâmplarea a făcut să cunosc o doamna foarte draguta, care mi-a trimis un colet plin cu absorbante LADY ANION de la Anion Care. Ideea a fost următoarea, ea mi-a trimis absorbantele cadou, eu le-am folosit și fiind foarte mulțumită de ele, m-am hotărât să scriu și un articol dedicat femeilor, dar mai ales acestor absorbante, Lady Anion. O să fiu sinceră, la început nu mă așteptam la nimic, știam despre ele că sunt din bumbac organic, însă… nu mă așteptam la cine știe ce din partea lor. Mă gândeam că sunt niște absorbante ca oricare altele, dar m-am înșelat și mă bucur că m-am înșelat.

IMG_20140521_132705

        Și da, am rămas super uitmită, primul lucru care m-a șocat de-a dreptul a fost felul în care sunt ambalate absorbantele. Absorbantele Lady Anion sunt ambalate în folie alimentară, iar ambalajul individual este steril și resigilabil. În general, absorbantele o dată desfăcute nu mai merg resigilate, așa sunt concepute, sunt negândite. Dar nu și Lady Anion. Și vă spuneam că le-am și încercat deja și am rămas wow!!! Fetelor, aceste absorbante sunt super confortabile, nici nu le simți practic, nu miros, nu irită, iar cu ele pielea respiră… UMEZEALA ESTE DEJA UN VIS URÂT, pentru că nu rețin umezeala.

        Absorbantele Lady Anion sunt absorbante cu adevărat igienice, antibacteriene, din bumbac organic, cu o bandă inovatoare cu TURMALINĂ. Nu știți ce este turmalina? Ei bine, turmalina este un cristal semiprețios cu  structură chimică variabilă. În contact cu pielea, turmalina crează un câmp magnetic slab, care emană raze infraroșii și anioni. Acești anioni elimină apariția și multiplicarea bacteriilor, reglează PH-ul vaginal, înlătură mirosurile neplăcute și protejează de iritații, inflamații și infecții. Așadar, pe lângă faptul că absorbantele Lady Anion ne scapă de stresul menstrual, protejându-ne perfect împotriva petelor stânjenitoare și neplăcute, Lady Anion ne protejează și împotriva infecțiilor. Și nu numai atât, turmalina este benefică și pentru efectul său antibacterian și detoxifiant puternic, ajutând la eliminarea toxinelor ce cauzează afecțiunile aparatului genital și mirosurile neplăcute. Turmalina reduce durerile de cap și amețelile datorate simptomelor puternice ale menstruației. Iar bumbacul organic, supranumit și aurul alb, este învelișul absorbantului Lady Anion, care mângâie pielea delicată a femeilor și o protejează împotriva iritațiilor și a mâncărimilor. Practic, Lady Anion este realizat din materiale de primă clasă, biodegradabile, nontoxice, care fac din Lady Anion partenerul ideal în prevenirea apariției problemelor de sănătate intimă.

IMG_20140521_134921

      Acum, dacă tot v-am lămurit din ce sunt făcute absorbantele Lady Anion, haideți să vă dezvălui și categoriile de absorbante Lady Anion:

–  Lady Anion Tangaliner – pentru uz zilnic, putere de absorbție 1 picătură; dimensiune: 155 mm, 20 de bucăți într-un pachet;

–  Lady Anion Absorbant de zi 2 picături – pentru uz în timpul menstruației; putere de absorbție 2 picături, pentru flux mediu; dimensiune 180 mm, 16 pucăți într-un pachet. (Pachet Portocaliu)

–  Lady Anion Absorbant de zi 3 picături – pentru uz în timpul menstruației; putere de absorbție 3 picături, pentru flux normal; dimensiune 240 mm, 10 bucăți într-un pachet. (Pachet Verde)

–  Lady Anion Absorbant de noapte 4 picături – pentru uz în timpul menstruației; putere de absorbție 4 picături, pentru flux abundent; dimensiune 290 mm, 8 bucăți într-un pachet. (Pachet Roz)

–  Lady Anion Absorbant de noapte 5 picături – pentru uz în timpul menstruației; putere de absorbție 5 picături, pentru flux foarte abundent; dimensiune 330 mm, 6 bucăți într-un pachet. (Pachet Mov)

–  Lady Anion Absorbant Menopauză – pentru perioadele de premenopauză, menopauză și postmenopauză; putere de absorbție 2 picături, pentru fux mediu; 20 de bucăți într-un pachet. (Pachet Argintiu)

–  Lady Anion Absorbant Incontinență Urinară – putere de absorbție 4 picături, 15 bucăți într-un pachet. (Pachet Auriu)

IMG_20140521_135045

     După cum vedeți, absorbantele Lady Anion sunt perfecte pentru toate femeile, indiferent de vârstă. Adolescentele pot folosi absorbantele mai micuțe, delicate și perfecte pentru un flux mic sau mediu, doamnele pot folosi absorbantele mai măricele, la fel de delicate, dar cu putere de absorbție mare, însă nu au fost uitate nici doamnele la a doua tinerețe care se confruntă cu pre-menopauza, menopauza și post-menopauza,  cu incontinența urinară, dar și cu fibromul uterin. În toate aceste cazuri, când organul genital este afectat și supus unor schimbări majore, absorbantele cu putere mare și foarte mare de absorbție sunt perfecte.

       Și încă ceva, dacă nu știați, Lady Anion are un design inovativ, cu 8 straturi, care asigura confort și siguranță maximă în folosire. Stratul de bază este realizat din peliculă impermeabilă pentru lichide, dar permeabilă pentru aer și elimină caldura și umezeala. Materialele utilizate sunt premium, nereciclate și neprelucrate cu substanțe cu potențial nociv. Produsele finite fiind perfect sterile la momentul ieșirii lor pe piață. Eu vă spun sincer, m-am săturat să trec prin etapele neplăcute ale menstruației cu absorbantele obișnuite, care nu fac altceva decât să mă jeneze, să-mi irite pielea și să mă îmbolnăvească de infecții. M-am săturat să mă simt tot timpul umedă și mai ales, urăsc mirosul neplăcut al absorbantelor obișnuite. Lady Anion are un preț între 12 și 16 lei, un preț infim când ne gândim la calitatea lor ireproșabilă. Raportul calitate-preț este imbatabil și mă bucur că Mădălina Roman a fost atât de drăguță încât să-mi ofere aceste absorbante – minune. De acum voi folosi numai Lady Anion, pentru că sănătatea și confortul meu sunt mai presus de orice! Oh, și era să uit, și în plus am primit și câteva kit-uri Lady Anion pentru testarea PH-ului vaginal. Le vedeți în imaginea de mai jos, mi-am testat PH-ul și acum știu cu siguranță că sunt sănătoasă. 🙂

IMG_20140521_133109

       Tu ce absorbante folosești, draga mea cititoare? Ai fi tentată să încerci inovatoarele absorbante Lady Anion de la Anion Care? Dacă da, fii cu ochii pe pagina de facebook Anion Care, în curând vor fi organizate numeroase concursuri, special pentru toate doamnele și domnișoarele care își doresc să aibă în poșeta lor un absorbant delicat și sigur!

       P.S. Mulțumesc Anion Care! 🙂

1925135_1485005701719351_1274828189_n

9 gânduri despre „Sunt o lady, folosesc absorbante din bumbac organic

    • Daca ma crezi… n-am folosit niciodata si mi se pare aiurea sa-ti schimbi cupa intr-un loc public… nu stiu, sa te fereasca Dumnezeu de un accident cu cupa si sa te faci totuna. :))

      • Nu am schimbat-o niciodata in loc public, pt ca nu e nevoie sa o schimbi asa des. Eu o schimbam dimineata si seara(sau cand ajungeam acasa, la 3-4) si era perfect. De asta mi-era si mie teama, dar nu te lovesti de problema asta prea des. Si nici accidente nu ai, procesul e unul „curat” :)))

  1. Eu chiar as folosi absorbantele acestea, par extrem de bune, mai ales dupa ce le-ai recomandat si tu! M-am bucurat acum muuulti ani cand aparusera cele cu ,,invelis ca de bumbac”, parea Raiul pe pamant, dar dupa un timp, ca orice lucru bun, au inceput sa nu mai fie atat de ,,bune”. Niciodata nu m-am iritat, cred ca am eu pielea mai buna, dar senzatia de disconfort e ingrozitoare.

  2. Pingback: Concurs Anion Care – fii o lady vara asta | Litere Stacojii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s