Am un fix cu dintii

         În viața asta lungă a mea… sau scurtă, că nu-s așa bătrână, am avut plăcerea și neplăcerea să cunosc tot felul de oameni. Eu am un fix cu dinții. Urăsc să văd oameni cu dantura încărcată de mizerii, cu carii, cu dinți sau măsele lipsă sau și mai rău, cu respirația urât mirositoare. Fraților… când dantura nu este curată și frumoasă, orice efort sau încercare este de prisos. Indiferent că vorbim de o relație amoroasă, de obținerea unui job sau de implicarea într-un proiect, când nu ai dinții ok în gură și când înfățișarea nu este una plăcută, totul este în zadar.

      Degeaba ești curat, aranjat și porți haine scumpe, dacă dinții sunt stricați sau lipsă. Cred că nimic nu este mai dizgrațios decât un om cu probleme dentare. Și nu, nu dați vina pe TV sau pe mediatizarea perfecțiunii prin mass-media. Chiar dacă vedetele au dantura perfectă, asta nu înseamnă că ni se impune ceva ieșit din comun. Este o dovadă de bun simț să ai dantura curată și aranjată. Dacă te numești om, atunci comportă-te ca atare. Dinții sunt foarte importanți. Așa cum ne îngrijim de orice altă afecțiune, așa trebuie să ne îngrijim și de dinții noștri.

        Dacă ochii sunt oglinda sufletului, un zâmbet frumos este o punte de legătură între suflete. Când cineva îți zâmbește plăcut, automat se stârnește acea chimie, acel sentiment unic, cum că îți place omul respectiv. Probabil că veți spune că sunt absurdă, însă problemele dentare aduc după ele multe alte probleme: respirație urât mirositoare, probleme digestive și o sumedenie de complexe care înfrânează omul de la orice își dorește să realizeze în viață.

       Aveți probleme cu dantura? Sunteți din Târgoviște? Ați vrea să vă aranjați puțin dantura astfel încât să arate frumos, să vă simțiți bine în pielea voastră și să aveți un zâmbet minunat? Soluția este estetica dentara Targoviste! Aici găsiți servicii profesionale stomatologice și de chirurgie dento-alveolară, radiologie, implanturi, chirurgie, proteze și bineînțeles, estetică. Nu cred că există în Târgoviște un alt centru medical mai profi și mai aproape de nevoile omului. Pentru orice problemă legată de dantură, apelați cu încredere.

        Cât despre frică, să nu vă mai fie frică, acum sunt tot felul de soluții încât să nu simțiți nici pic de durere. Și mai știți vorba aceea, baba suferă la frumusețe. Eu una, decât să am în gura niște țambre de gard, mai bine sufăr un picuț, dar să am o dantură frumoasă!

TDCtest12

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s