Be happy :)

image

        Tu esti fericit? Eu da! Si stii de ce? Pentru ca nu ma gandesc la ceea ce n-am, nu ma gandesc la cum ar fi putut fi, nu-mi iau in seama neajunsurile, tristetile, neplacerile, necazurile si-asa mai departe. Am invatat sa las in urma tot ce-mi facea rau, chiar si pe cei care imi faceau rau. Nu ma mai gandesc si pace.
       Traiesc prezentul, traiesc acum, traiesc si ma bucur de tot ce am bun in viata mea. Si credeti-ma, multumesc lui Dumnezeu, sunt norocoasa. Chiar daca am avut parte de enspe mii de incercari, le-am trecut pe toate si nu m-am lasat atinsa de ele. Cel putin nu psihic sau emotional. N-am traume, dar recunosc ca n-a fost usor sa le inving.
        Si uite asa au trecut anii, dar nu pe langa mine. A trecut o gramada de timp, s-au scurs 5 ani… 5 ani in care am devenit alta. M-am impacat cu mine si ce bine ma simt in pielea mea. 🙂 Si da, sunt fericita, fericita ca iubesc, ca sunt iubita, ca am scapat de probleme, ca nu urasc pe nimeni… dar mai ales sunt fericita ca am constiinta impacata.
        Ai constiinta impacata? Inseamna ca ai toate motivele sa fii fericit! Lasa naibii ceea ce nu ai si bucura-te de ceea ce ai! Viata e scurta si plina de neprevazut!
       

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s