O intalnire si un vin…

       Mă inviți la un pahar de vin… hmmm, mult curaj ai. De care vin? Din pastile? Făcut din spălătură de butoi? Cred că glumești. Dacă vrei să mă cucerești, dacă vrei să-mi furi inima cu ajutorul licorii lui Bachus, du-mă într-o călătorie parfumată prin magazinul PremiumWines.ro. Nu, nu este nevoie să mă duci la magazinul fizic din Ploiești, surprinde-mă, cumpără un vin bun, mai multe vinuri bune… și invită-mă la tine acasă. Du-mă la tine acasă și spune-mi povestea vieții tale lângă un șemineu cu lemne stinse, băltind în cenușă, și un pahar cu vin, cu cupa imensă. O cupă cât o iubire de-o viață… într-un pahar unde buchetul să prindă viață și gustul intensitate.

        Și dacă vei încerca să mă îmbeți, nu vei reuși, cu vinurile alese Premium Wines o femeie nu se îmbată niciodată, nimeni nu ar trebui să bea cu atâta nesaț încât să se îmbete. Vinurile fine Premium Wines se savurează, se bea cu delicatețe și cu o maximă plăcere, lângă persoana iubită. Hmmm… și nu, nu te limita numai la vin, poți să-mi faci surprize inedite oricând, poți lua pentru noi, ciocolată pentru vin, un cognac fin, un liqueur dulce ca zilele senine de vară, un rom aromat, o șampanie explozivă, un vin spumant ațâțător, pentru zilele geroase o vodkă, un whisky rafinat și, de ce nu, pentru sărbători, o țuică cu parfum de prună, palincă sau șlibovită.

         Dar ne gândim prea departe, e prima noastră întâlnire, invită-mă la o cină romantică, aici și acum. Pregătește-mi un fel de mâncare cu mâinile tale, orice, ceva simplu, ușor, care să se potrivească perfect cu un vin dulce. Eu sunt o femeie tipică, îmi plac vinurile dulci, iubesc Busuioaca Dulce, un vin din struguri 100% românești, cu peste 2000 de ani istorie în spate, originar din Moldova, cu un gust și o culoare inconfundabile. Este un rose liniștit, cu arome de intensitate medie, dar foarte complexe. Gustul este dominat de dulce, dar nu prea greoi, deoarece este echilibrat foarte bine de aciditate. Este un vin expresiv și echilibrat, cu un final de vișine și căpșuni.

            Este un vin ca mine, dulce și ușor acid, seducător… de neuitat. Este un vin inconfundabil, așa cum sunt și eu. Așa cum niciun vin nu seamănă cu un altul, nici eu nu mă asemăn cu o altă femeie. Sunt unică și îți cer această primă întâlnire. Și de va fi să fie bine, îți mai cer sinceritate, loialitate și iubire neîngrădită. Ce zici? Ești capabil să cumperi un vin bun și să ții lângă tine o femeie adevărată?

premiumwines

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s