Marmura si sculptor

       auto-sculptura-citat

          Știați? Suntem marmură și sculptori! În noi stă puterea de a ne schimba. Dar niciodată nu o vom face „de bine”. Suferința este cea care șlefuiește adânc, în carne și os, odată pentru totdeauna. Omul se prostește de obicei de prea mult „bine”, devine orb, superficial și incapabil să observe adevăratele valori ale vieții. Dar cuprins în brațele feroce ale durerii, omul cade înlăuntrul său, își conștientizează propria viață, propriile greșeli și deși îl doare, se trezește la realitate, vrând să se schimbe.

      Nu așteptați ajutor din partea oamenilor, singuri reușiți cel mai bine să vă transformați din cărbuni în diamante. Oamenii nu vor înțelege foarte bine prin ce treceți, nu vor ști să vă ofere cele mai bune soluții. Singuri veți găsi salvarea, dar nu înainte de a trece prin pară și foc.

      Nu vă speriați de suferință, să nu credeți că suferința este capăt de drum. Nu, ea este o lecție de viață. O lecție prin care trebuie să treceți ca să deveniți oameni noi, frumoși și buni. Nimeni nu spune că este ușor, dar în viață nu curge numai lapte și miere, avem parte și de pelin. Beți pelinul cu toată ființa, la sfârșit veți simți dulceața vieții.

     Dacă treceți prin suferință, trebuie să știți că la sfârșitul ei veți deveni oameni. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s