Ea stia sa asculte…

        Mulți o arătau cu degetul, mulți o blamau și mulți o tratau de parcă era o leproasă. Greșise tocmai pentru că supuseseră prietenelor ei că face videochat, dacă nu ar fi spus, nu ar fi știut-o nici vântul nici pământul. Visul ei cel mai mare era să ajungă medic neurolog. Provenea dintr-o familie extrem de numeroasă și foarte săracă, din provincie. Mai avea încă șapte frați, toți mai mici decât ea. Ar fi putut să rămână la țară, ar fi putut să se mărite de la 18 ani, dar ea era o fată deșteaptă și-și dorea să învețe și să-și clădească o carieră. Știa că ea este salvarea fraților ei mai mici. Știa că dacă reușea în viață, ar fi putut să-și țină frățiorii mai mici în școală și astfel să-i ajute și pe ei să ajungă cineva.

blackstudio

       Plecă din satul ei în București plină de speranțe. Intră la medicină, la fără plată. Dar chiar dacă nu plătea nicio taxă la facultate, ea avea nevoie de multe lucruri, de cărți, de haine… practic trebuia să se întrețină singură. Trebuia să muncească pentru ea, dar își dorea să trimită ceva bani și acasă. Orice serviciu și-ar fi luat, niciunul nu avea să o plătească pe măsura nevoilor ei. Așa ajunse să facă videochat. La început se rușină, îi fu teamă să nu ajungă să facă mai mult decât videochat, însă temerile nu i se adeveriră niciodată. Într-adevăr, se dezbrăca în fața calculatorului, pentru bărbații din străinătate, însă nimeni nu o atingea. Era frumoasă, avea un chip angelic, știa engleză și germană, comunica plăcut și știa să-și atragă cât mai mulți clienți. Câștiga atât de mult încât să-și ajute întreaga familie. Pentru ea nu-și păstra decât strictul necesar, majoritatea banilor mergeau acasă, la părinții și la frații ei.

         Familia ei nu știa cu ce se ocupa. Însă prietenele da, avusese încredere în câteva prietene și le mărturisi că face videochat. La început fetele o tratară normal, însă în timp, invidia le încolți sufletele și începură să o bârfească și să o jignească pe la toate colțurile. De ce? Pentru că învăța foarte bine, pentru că luase toate examenele cu notă foarte mare, dar și pentru că avea tot timpul bani pentru ea și familia ei. Avea un program foarte permisiv, ea lucra câteva ore pe noapte și în restul timpului învăța și merge la facultate. Ceea ce făcea ea nu era ușor, oboseala o ajungea mereu din urmă, dar rezista și nu voia să se dea bătută. Era hotărâtă să își termine facultatea, să facă stagiatura și să ajungă un medic neurolog așa cum își dorea. Probabil că medicina nu mergea mână în mână cu videochatul, însă scopul scuză mijloacele și în plus, nu făcea nimic nedemn. Nu se întâlnea cu bărbați și nici nu nefericia familiile, lăsând femeile fără soți. Nu făcea rău nimănui. Majoritatea clienților ei nu o căutau neapărat pentru a o vedea goală, ci pentru a vorbi cu ea, pentru a-i asculta, pentru a-i spune ofurile. Spre deosebire de alte fete, ea știa să asculte…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s