Impozit mai mare pentru burlaci

10153951_615795245176935_5224952822280219296_n

        Și nu doar atât, burlacii ar trebui să plătească un impozit mai mare și pentru că au timp și energia necesară de a iubi mai multe femei deodată. Da, majoritatea burlacilor au câte 2-3 relații în paralel, nu se mulțumesc cu una, iubesc mai multe. Și sincer, nu mi se pare drept. Cum să iubești mai multe femei deodată? De ce să fii tu așa privilegiat? De ce să fii mai fericit decât alții? Și de ce să împarți atâta „iubire” în jur? Oh, am uitat de sărbători. Mi-e milă de ei de sărbători. Sunt nevoiți să facă mai multe cadouri sau din contră, să facă sărbătorile fără o femeie alături de ei. De fapt majoritatea fac sărbătorile cu prietenii, nicidecum cu femeile lor. Căci de, sunt simțiți. Cum să stea cu una și cu celelalte nu?

       Burlacii ar trebui să plătească un impozit mai mare pentru că sunt mai iubiți, mai adorați și mai răsfățați decât bărbații căsătoriți. Lor nu le reproșează nimeni nimic, nu se trezesc dimineața în urlete de copii și nici nu văd mutrele acre ale soțiilor de la prima oră a dimineții. În tinerețe, burlacii sunt cei mai fericiți. La bătrânețe, nu le rămân decât amintirile. Asta dacă nu ajung să se căsătorească vreodată. Dacă credeți că burlacii nu mănâncă mâncare caldă, vă înșelați amarnic. Ba mănâncă și chiar foarte multă. Femeile lor îi cheamă adesea la masă. De ce? Pentru că toate iubirile lor speră să ajungă soția cu acte în regulă. Toate se dau peste cap să arate cât sunt de gospodine în bucătărie, cât sunt de doamne în societate și cât sunt de curve în pat. Pe deoparte e bine să fii burlac, dar este și extenuant să ai mai multe iubite.

         Imaginați-vă ce greu este să mulțumești în pat nu știu câte femei pe săptămână. Căci burlacul nu se mulțumește numai cu alea 2-3 iubite, în timpul liber mai le pică în plasă și alte câteva femei pe post de aventuri de neuitat. Niciun burlac nu e gras și niciunul aproape că nu merge la sală. De ce ar fi gras și de ce ar merge la sală? Sexul este o activitate extrem de solicitantă, iar ei au parte de sex din belșug. Mă întreb dacă burlacul încurcă vreodată numele iubitelor. Ar fi crunt. Dar cred că au memorii de elefant, altfel ar da de dracu des și s-ar lăsa de meserie.

        Mda, dacă eu aș fi președinte, aș percepe un impozit mai mare burlacilor. Prea sunt fericiți și prea sunt răsfățați. Să plătească pentru fericirea lor, pentru femeile pe care le au și pentru egoismul de care dau dovadă. Să plătească sau să se căsătorească și să se mulțumească numai cu o femeie! 🙂

Articolul este un pamflet, așa că tratați-l ca atare! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s