vreauSAmerg, dar unde?!

        Vreau să merg! Dar unde? Vremea e capricioasă, parcă marea nu mă atrage, muntele nu mă încântă, dar și-acasă m-am plictisit teribil. Aș vrea să fug, să evadez, dar unde? Nu-mi vine în minte niciun loc de vizitat! Mi-e poftă și de ceva dulce, parcă m-aș duce la piscină… aș vizita un muzeu într-un oraș pe care nu l-am mai văzut niciodată! Vreau să merg, dar unde?! Da, știu, sunt puțin nebună. Ideea este că aș vrea să ies puțin din rutină, dar nu știu unde să mă duc. Trebuie să mă informez! O, da! Trebuie să intru pe website-ul vreauSAmerg.ro. Bingo! Mă simt de parcă am câștigat la loto de când am aflat de existența acestui portal. Căci vreauSAmerg.ro este o punte de legătură între companiile mari și mici și noi, clienții, consumatorii. De fiecare dată când am chef să fac sau să încerc ceva nou, intru pe vreauSAmerg.ro și îmi aleg exact locația care mă încântă cel mai mult. Problema este că nu toate firmele și companiile se regăsesc în baza de date a site-ului vreauSAmerg.ro. Probabil că mulți dintre afaceriși nu știu de existența acestui portal prin care pot beneficia de o pagină de prezentare în mod GRATUIT! Pagină de prezentare prin care firma respectivă este mai ușor de identificat de către toți internauții și nu numai.

vreausamerg.ro

        Și nu, nici măcar nu contează dacă firma sau compania respectivă are sau nu o pagină web, de fapt nici nu îi trebuie, pentru că pe vreauSAmerg.ro beneficiază de o pagină proprie, prin care clienții pot vedea fotografii cu locul sau locația respectivă, detalii despre afacerea și serviciile ei, adresa și informații de localizare, link-uri către surse externe, informații de contact, program de lucru, facilități și chiar recenzii. Recenzii adică păreri ale oamenilor care deja au fost acolo și au „gustat”, încercat sau vizitat locația respectivă.

      Practic ce este vreauSAmerg.ro?! Un mijloc de publicitate justă pentru afaceriști și un mijloc corect de informare pentru viitori clienți și consumatori. Adevărul este că ne-am cam săturat de reclame false și mie una îmi place să mă asigur de veridicitatea informațiilor primite înainte de a încerca acel ceva. Așa sunt eu, un Toma Necredinciosul, înnebunită să încerc lucruri noi, dar în același timp chibzuită. Și pentru că nu îmi place să merg pe „teren minat” și nici să arunc cu banii în stânga și în dreapta, prefer să mă informez înainte de a lua o decizie. Și chiar dacă mă avânt într-o aventură, tot vreau să fiu sigură. Urăsc să fiu dezamăgită!

     Ca oameni de afacere puteți apela la Serviciul Premium, un serviciu care se adresează celor care își doresc o pagină de prezentare profi, prin care obțin o vizibilitate mult mai mare, o mai bună comunicare cu clienții și instrumente viabile de fidelizare. Practic afacerea dumneavoastră va apărea prima în rezultatele căutărilor de pe vreauSAmerg.ro și prin urmare nu numai că vă bucurați de vizibilitatea oferită, dar veți dovedi că sunteți de încredere și că serviciile dumneavoastră sunt de top.

       Ca om vreau să vizitez, să văd și să încerc cât mai multe locuri și lucruri în viață, dar ca și consumator am nevoie de siguranță și de calitate, altfel îmi spun părerea pe vreauSAmerg.ro și dacă este o părere negativă, atunci toată lumea o va putea vedea. Căci recenziile sunt o asigurare pentru toată lumea și mă bucur că vreauSAmerg.ro a conceput un portal atât de complex, de bun și de limpede pentru ambele părți. Astfel legătura dintre afaceriști și clienți este mult mai strânsă și mai trainică. Practic astfel sunt promovate adevăratele afaceri, locații și locuri care merită să le punem în prim-plan și care merită toată atenția noastră.

     Și gata, m-am hotărât, vreau să merg la Muzeul de Istorie din Târgoviște! vreauSAmerg.ro mi-a oferit toate informațiile necesare și m-a convins!

      Tu unde vrei să mergi vara asta?

vreau sa merg.ro

Reclame

2 gânduri despre „vreauSAmerg, dar unde?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s