Miracolul mesei de masaj

         Eram nervoasă, tristă, obosită, supărată și încercată de dureri fizice de neimaginat. Parcă îmi era frică de orice și totul mă supăra. Nimeni nu-mi mai intra în voie, nimic nu mă mai mulțumea și orice aș fi făcut, nu reușeam să-mi redobândesc starea de bine. Eram insuportabilă pentru apropiații mei, iar pentru iubitul meu eram un adevărat coșmar. Am ținut-o așa vreo lună de zile. O lună în care uram tot ce mă înconjura. Noroc cu el, cu iubitul, a știut ce să facă pentru a mă readuce pe linia de plutire. Într-o zi m-am trezit acasă cu un colet pe care scria: „masa masaj fixa”. Aproape că-mi venea să dau drumul pe scări ginganticului colet, atât de rău mă enervase Cosmin (așa îl cheamă pe iubit). Dar în loc să distrug masa, m-am stăpânit și l-am așteptat să vină de la muncă. Deși am stârnit o ceartă monstru, reproșându-i faptul că a dat 1100 de lei pe o masă de masaj, până la urmă masa s-a dovedit a fi antidotul stării mele de anxietate.

     În acea seară ne-am culcat amândoi supărați unul pe celălalt, dar a doua zi, când m-am trezit eu, masa era deja montată, în cameră ardeau bețișoare parfumate, Cosmin era îmbrăcat într-un halat de culoarea untului, uleiurile înmiresmate erau frumos așezate sub masă, iar el mă aștepta cu mâinile încrucișate, zâmbind. Ne-am privit vreme de câteva secunde, apoi mi-a spus:

– Dezbracă-te! Astăzi te voi masa din cap până în picioare! Vreau să redevii iubita veselă și calmă pe care o știu.

141378383843

    Sinceră să fiu, inițial am crezut că îmi va face un soi de masaj erotic, dar nu, Cosmin s-a comportat ca un adevărat maseur. M-am conformat, m-am dezbrăcat, nu de tot, nu vă gândiți la prostii, și m-am lăsat masată de el. Când m-am întins pentu prima dată pe masă, am zis că nu-i adevărat… era atât de fermă și de confortabilă încât toate oasele mi se întindeau atât de plăcut. M-am așezat pe burtă, mi-am pus capul în acel suport și m-am lăsat purtată de povestea masajului. Am simțit pe pielea mea atingerea catifelată a uleiului și a mâinilor lui pricepute. Întâi am simțit plăcerea, apoi relaxarea, liniștea din interiorul meu, pentru ca mai apoi să adorm exact pe masa de masaj pe care am respins-o fără să-i știu puterile miraculoase.

      Cosmin m-a lăsat să dorm pe masă, m-a învelit cu un cearșaf, de parcă eram un cadavru pe o targă, și m-a lăsat să mă odihnesc vreme de două ore. Când m-am trezit eram ca nouă, odihnită, veselă și fără dureri fizice de niciun fel. Și de atunci, de fiecare dată când sunt nervoasă sau mă simt rău, iubitul meu și masa de masaj intră în acțiune. Și ca să fiu sinceră, am sau nu ceva, măcar o dată pe săptămână îl pun să-mi facă masaj. Dar nu e vina mea! Nu, nu! Este vina lui că e un așa bun maseur! Asta da viață, vă spun!!! 🙂

logo

2 gânduri despre „Miracolul mesei de masaj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s