De-a razboiul in 2014

       Purtam un echipament de airsoft complet. Arătam de parcă eram gata să merg la război, mă simțeam mai grea cu vreo 10-15 kilograme. Încă mă întrebam ce caut eu acolo, însă geanta de transport pentru arme de airsoft și accesorii pentru airsoft și vesta tactică îmi aminteau exact unde sunt și ce urma să se întâmple. Eram emoționată, pe deoparte nerăbdarea îmi invadase corpul, înfierbântându-mi sângele, dar pe de altă parte frica îmi dădea mari bătăi de cap. Mi-era teamă că aveam să mă rănesc, cu toate că n-aveam niciun motiv să mă tem pentru viața mea. Însă nu era chip să mai dau înapoi, frumoasa mea armă airsoft trebuia să mă apere mai bine decât orice altceva.

airsoft

     Bocancii îmi păreau grei, casca simțeam că mă incomodează, eșarfa de la gât mă sufoca, ochelarii de protecție îmi ofereau însă vizibilitatea optimă, iar vesta îmi părea mai grea decât un butoi plin cu pulbere. Vesta era ticsită cu bile pentru airsoft, încărcătoare mid-cap, baterii li-po, lansatoare și grenade. Ba chiar aveam, parcă, și o țeavă de precizie. Măcar de aș fi fost eu atât de rapidă și de îndemânatică încât să folosesc toate accesoriile ce le-aveam asupra mea. Eram gata, trebuia să ies și să înfrunt realitatea crudă. Aveam de gând să devin o eroină, dar probabil că n-aveam șanse, era pentru prima dată când puneam și eu mâna pe un pistol de airsoft. Aveam asupra mea mai multe pistoale de airsoft, însă cireașa de pe tort era CYMA AK47 CM.048M. Pentru cine nu știe, CYMA AK47 CM.048M este o superbă replică a celebrului Automatic Kalashnikov 47. Arma aceasta nu imita numai exteriorul armelor AK47, ci și robustețea interiorului lor.

cyma_ak46_cm048m_6_

      Era grea, într-adevăr, dar nu eram atât de firavă încât să nu mă pot apăra cu o așa frumusețea. Nici acum nu știu dacă arma mă ținea pe mine sau eu pe ea. La momentul acela eram într-un soi de transă, eram una cu replica mea de airsoft. Jocul De-a Războiul părea mai real decât aș fi putut să cred. Intrasem cu toată ființa în atmosfera aceea nemaipomenită. Așa că am ieșit afară pentru a bate palma cu băieții, căci da, în jur eram numai bărbați, la fel de echipați ca mine. Ne-am împărțit în două tabere și războiul a început, lăsând să curgă în jur valuri de culoare și adrenalină. Nu am rezistat prea mult pe câmpul de luptă, printre ruinele acelea vechi, a trebuit să confirm că fusesem împușcată în inimă. În fond, acesta era airsoft-ul ADEVĂRAT, un joc cu tentă militară, într-un cadru organizat, ce simula un conflict, utilizând replici ale armelor adevărate, capabile să tragă cu bile solide din plastic de mici dimensiuni. Dar fiind un joc ce se baza pe fairplay, a trebuit să recunosc când am fost împușcată mortal, pentru că bilele nu lasau urme vizibile și deci era o obligație nescrisă să recunoaștem. Dar oricum nu sunt genul să trișeze, așa că am recunoscut că sunt „moartă”, dar m-am distrat chiar și pentru puțin timp, m-am distrat și-am intrat în atmosfera celui de-al doilea Război Mondial. Căci da, Cel de-al doilea Război Mondial l-am „reconstituit”, ne-am întors în timp, ne-am luptat și unii chiar au câștigat, în vreme ce alții au învins plictiseala și-au câștigat doar experiență.

ciras_land_olive_2_

      Am „murit” rapid, însă pasiunea pentru armele de airsoft avea să îmi intre în sânge. De atunci, ori de câte ori avem ocazia, eu și prietenii mei ne luptăm „pe viață și pe moarte”. Prima dată am împrumutat armele de airsoft de la un amic, el m-a invitat și tot el mi-a pus la dispoziție echipamentul și „jucăriile”. Dar plăcându-mi atât de mult acțiunea, am hotărât să îmi cumpăr și eu câteva arme, accesorii și un echipament de airsoft. De unde? Dintr-un magazin de airsoft, online, bineînțeles. Airsoft6 este un magazin din Constanța care oferă tuturor împătimiților, și nu numai, replici, echipamente și accesorii airsoft. Toți pasionații de airsoft cred că au căutat măcar o dată în viața lor pe Google, „airsoft Constanța” sau „airsoft România”, și uite așa, fiecare dintre noi am poposit și am cumpărat de pe Airsoft6.ro. Pentru că Airsoft6 oferă replici de la cele mai renumite branduri, la cele mai bune prețuri, combinate cu cantități suficiente pentru toate situațiile. Raportul calitate-preț este imbatabil. Dar oricum, niciun jucător nu trebuie să-și facă griji din cauza unor eventuale defecțiuni ale armelor airsoft, Airsoft6 ne pune la dispoziție până și un service pentru replicile airsoft. Astfel orice problemă are o rezolvare și toți clienții sunt fericiți. Lucru de apreciat, zic eu. 🙂

cyb_desert_eagle_50ae_co2_3__1

       În încheiere vă avertizez să aveți grijă, consumul excesiv de airsoft, combinat cu partide lungi și distractive de luptă, poate dăuna grav plictiselii! Însă este adjuvant în terapia fericirii pentru spirit și minte! 🙂

airsoft6

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s