Ma numesc Alina si sunt dependenta de jocuri

        Știți ce face Alina când gândește prea mult? Obosește și amețește! Știți ce face ea ca să-și revină? Se joacă!

         Alina sunt eu, dacă nu v-ați dat încă seama. Deși mă știți de Litere Stacojii, mulți dintre voi îmi știți și numele. Dacă nu-l știați până acum, iată ca a venit momentul să mă prezint: „Mă numesc Alina și sunt dependentă de jocuri!”. Sunt genul de om care gândește mult, prea mult. Chiar și-atunci când vreau să dorm, până adorm mă gândesc la tot felul de lucruri. Unele sunt pure tâmpenii, altele sunt treburi importante. Dar oricât de mult mi-aș aprecia felul de a gândi, mai ales că nu mă plictisesc niciodată cu mine, îmi țin singură de urât, ideea de a gândi tot timpul, este extrem de obositor, oameni buni! Uneori simt nevoia să mă deconectez și nu pot! Aș vrea să apăs pe un buton și să pun stop, să rămân așa, cu mintea goală, ca și cum aș dormi. Dar oricât aș încerca să nu mă mai gândesc la nimic, nu pot. Totuși… am descoperit un remediu de relaxare a minții. Cititul și jucatul. Dar pentru că cititul îmi pune și el uneori mintea la contribuție, prefer să mă joc pe laptop cele mai joviale jocuri, de la cele foarte simple, la cele mai complicate. Dar recunosc, nu prea mă duce capul să fac față unor jocuri complicate, de aceea le aleg întotdeauna pe cele mai simple. În felul acesta ies din starea aceea continuă de gândire, încet, încet mă relaxez, intru în lumea animată a jocurilor, mă las pradă culorilor și reușesc să-mi opresc mintea și să mă odihnesc. Este singurul mod prin care mă relaxez și reușesc să-mi reîncarc bateriile.

joc

         Aș putea foarte bine să dorm. Însă nu întotdeauna mi-e somn. Și decât să pun capul pe pernă și să continui să gândesc sau mai rău, să visez și astfel să nu mă odihnesc, mai repede mă joc. Este mult mai simplu și mai eficient așa. Și mult mai odihnitor. Ca blogger, scriu foarte mult, mintea mea este tot timpul în priză, în căutare de idei. Și ca să mai fac o pauză, mă joc cel puțin o oră pe zi. Mi-a fost foarte greu să descopăr un site de jocuri care să-mi ofere jocuri captivante pentru copii și adulți cât mai simple. În general nu sunt amatoare de jocuri violente, cu împușcături sau care să implice prea multe strategii. Căutam ceva cât mai copilăresc, chiar și jocuri cu păpuși în care să le machiez și să le aranjez. Atâta timp cât nu îmi consumă și mai mult energia, sunt perfecte. Și am avut noroc, am aflat de site-ul GoKids.ro și am profitat de multitudinea de jocuri pentru băieți și fetițe, mai mari sau mai mici. Cel mai mult îmi plac jocurile cu personajele Disney, mă relaxează total și parcă scot la iveală copilul din mine. Până și mama se minunează de mine văzându-mă ce jocuri mă joc. Dar adevărul este că duc o existență stresant și dacă nu dau din când în când în mintea copiilor, risc să ajung la balamuc.

        Jocurile sunt multe și frumoase, gratuite și educative, perfecte pentru oamenii mari și nebuni ca mine, dar mai mult decât perfecte pentru copiii care vor să se distreze într-un mod atât de frumos, fără să fie deranjați sau speriați de reclamele cu caracter pornografic. Căci da, multe din site-urile cu jocuri, au pe margine reclame cu caracter obscen. Ei bine, pe GoKids.ro, nu este niciun pericol să-ți lași copilul nesupravegheat. GoKids.ro este cea mai bună îndeletnicire pentru copilul care și-a îndeplinit programul zilnic și merită o răsplată pe măsura cumințeniei lui. Oh… și uite cum a zburat timpul, am scris destul! Mă duc să mă joc! Vă pup!

gokids.ro

Anunțuri

2 gânduri despre „Ma numesc Alina si sunt dependenta de jocuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s