Cititi „Portretul unui OM de succes”

        De 5 luni tot vorbim și scriem despre compania AVBS Credit, ba chiar am organizat și două concursuri, unul dintre ele urmând să se încheie peste 4 zile. Vă tot spuneam, pe facebook, prin comentarii, peste tot, să aveți încredere, să participați și să scrieți cu tot sufletul pentru că premiile chiar se dau și se premiază CALITATEA, nicidecum lauda excesivă sau invențiile trase de păr. În primul rând, se dau premiile pentru că vi le ofer eu si nimeni nu poate să-mi conteste corectitudinea și cinstea. De fiecare dată când am promis ceva material, m-am ținut de cuvânt. În 2 zile, maximum, după ce sunteți declarați câștigători, banii vă sunt transferați în conturile personale de MINE. Și în al doilea rând, pentru că sponsorul firmei este corect și serios.

       Unii dintre noi aproape că am învățat site-ul avbs.ro pe de rost, dar câți dintre noi știm cine este OMUL din spatele acestei companii, AVBS Credit? Câți dintre noi știm cine este fondatorul? Câți dintre noi știm detalii despre viața lui profesională? Câți știm câtă muncă a stat în spatele creării acestui imperiu?

IMG_3769

       Dacă vreți să cunoașteți OMUL Valentin Anghel, directorul general și fondatorul rețelei AVBS Credit, vă invit să citiți acest articolul: „Portretul unui OM de succes” (link-ul este mai jos).  Prin intermediul acestui articol veți descoperi omul și lupta pe care a dus-o Valentin Anghel pentru a ajunge unde este. Prin „Portretul unui OM de succes” am căutat, împreună cu Valentin, să vă arătăm adevărata fața a lui, dar în același timp să vă dăm curajul și imboldul necesar pentru a ieși din conul de umbră în care v-ați ascuns, DACĂ v-ați ascuns. Povestea acestui om poate fi un real stimulent pentru oricine își dorește să realizeze ceva măreț în viața.

        Așadar dacă vreți să-l cunoașteți pe Valentin Anghel, vă invit să citiți „Portretul unui OM de succes” și v-aș fi foarte recunoscătoare dacă ați lăsa și un comentariu la articol.

P.S. Comentariu la „Portretul unui OM de succes”, nu aici! În felul acesta sper să risipesc toate temerile legate de concursurile AVBS Credit. De asemenea vă dăruiesc o doză sănătoasă de curaj și determinare! Mulțumesc, vă pup!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s