Am reparat magaoaia

         Caut un meșter și nu găsesc! Toți meșterii să apeleze la mine! Caut un reparator de mașini de spălat. Mi s-a stricat măgăoaia, afurisita, exact acum, în ajun de Moș Nicolae. Ce mă fac eu?! Cum mai spăl hainele? Cum se mai usucă țoalele dacă le spăl de mână?! O să am haine curate abia în primăvară, de Paște. Până atunci o să dureze uscarea lor. Dar așa ce mi-e silăăăăăă… de nu vă imaginați. Nu-mi place să spăl de mână. Fac răni la încheieturi. Pielea mi se bășică de la detergent și-mi stric frumusețe de mânuțe de virgină. Așa că mai bine mă apuc să caut pe net reparații mașini de spălat sau reparații mașini de spălat București. Da, mai bine ar fi să caut din București. Pentru că și eu stau în capitală. Și tare n-aș vrea să găsesc un meșter din Timișoara. Oricât ar fi el de bun, nu-mi permit să-i plătesc drumul, cazarea și mâna de lucru. Ar fi chiar culmea prostiei. Cu banii ăștia mi-aș putea cumpăra o nouă mașină de spălat.

reparatii masini de spalat

        Dar n-am bani. Nu, nu! Sunt chiar sărăcie. Mi-am cheltuit toți banii de Black Friday! M-a pus naiba să-mi trag TV nou și aparat foto. Acum nu pot decât să-mi pozez hainele curate și să le păstrez ca amintire, că o să mai văd eu rufe spălate când o face plopul mere și răchita micșunele. Dar GATA! Să nu deviez de la subiect. Asta se întâmpla zilele trecute. Acestea îmi era gândurile întocmai. Le-am și notat, după cum vedeți. Ideea este că am căutat și am găsit. Am găsit firma de reparații mașini de spălat mai repede decât îmi închipuiam. Find tot timpul cu netul pe mână, nu a trebuit decât să tastez și-am dat de service-ul care repară mașini de spălat automate Indesit, Whirlpool, Arctic, Zanussi, Ariston, Ardo, Bosch sau Beko. I-am sunat fain-frumos la numerele de telefon afișate pe site și iată cum a decurs discuția:

reparatii masini

– Bună seara, service reparații mașini de spălat automate?

– Bună seara, da, doamnă, la dispoziția dumneavoastră.

– Din București, da?

– Da, doamnă! Cu ce vă putem ajuta?

– Mi s-a stricat mașina de spălat și vreau s-o repar la dumneavoastră. Se poate?

– Se poate! Cât este de urgent?

– Este foarte urgent! Am o grămadă de rufe murdare și tare n-aș vrea să-mi rănesc mâinile exact acum de sărbători când trebuie să arat impecabil.

– Aveți dreptate, doamnă. Dar spuneți-mi, ce s-a întâmplat, cum s-a stricat mașina?

–  A huruit! A troncănit! A plecat din loc! Trepida de parcă era în sevraj și într-un final a bubuit.

– A scos fum?

– Nu, dar a scos un sunet infernal și a făcut poc. S-a oprit dintr-o dată. Nu vrea să mai spele. Parcă aș fi eu în zilele de sărbătoare.

– Dar se mai pornesc luminițele?

– Da, luminițele, da. Dar degeaba setez programul, că nu-l ia, nu începe să spele.

– Am înțeles. Cred că știu ce are, doamnă. Venim mâine, ne primiți?

– Dacă nu sunteți prea scumpi, da, vă primesc.

– Doamnă, suntem profesioniști. Vă vom face mașina de spălat să funcționeze iarăși. Iar prețul va fi accesibil. Aveți încredere.

– Bine… vă aștept! Pe mâine! O seară bună!

– Sărut mâna!

Și așa se întâmplă! Exact și întocmai! Mi-au reparat mașina de spălat automată! Sunt fericită! Susțin și semnez!

Anunțuri

Un gând despre „Am reparat magaoaia

  1. Cumparat masina noua, face poc si nu mai merge. Merg la magazin sa vada ce e cu ea si imi spune ca eu sunt de vina, imi anuleaza garantia, una-alta. Pana atunci, i-am dat in judecata si astept un raspuns, sper sa fie favorabil mie. Intre timp, mi-am cumparat o alta masina, second hand, dupa cateva luni vad ca nu mai porneste, no, cauta un service specializat… intr-un oras cu peste 40.000 locuitori n-am gasit service pentru masini de spalat, iti imaginezi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s