Am transformat inovatia in timp si am atins fericirea

Noi, ca oameni, suntem într-o continuă căutare de soluții pentru lucrurile care ne pasionează cu adevărat și dacă depunem cu adevărat efort, ajungem să creăm lucruri minunate. Dacă ne gândim la toate lucrurile minunate ce au fost create în ultimul deceniu, putem spune că acestea ne-au adus zâmbetul pe buze, însă totodată au pornit de la o frustrare.

În prezent, una dintre cele mai mari frustrări o reprezintă lipsa de timp. Nu ne place că nu avem timp să mergem acolo unde ne dorim, să fim alături de cei pe care îi iubim sau chiar să ne relaxăm. Nu ne place că timpul nostru este din ce în ce mai limitat. Iar în urma unor astfel de frustrări ajungem să fim puși în acele situații în care inovația pare să fie singura posibilitate.

food

Conform studiilor, se spune că petrecem timp foarte mult în bucătărie la prepararea mâncării, acel timp fiind în mare parte petrecut acolo fără o altă persoană alături. Și ajungem să stăm în medie 30-45 de minute de fiecare dată când facem de mâncare, însumând un total de aproximativ două ore zilnic. Și astfel ajungem să petrecem undeva la 14% din timpul activ al zilei gătind.

Cine își permite în zilele noastre să stea atât de mult timp în bucătărie în fiecare zi? Într-adevăr, foarte puțini dintre noi. Iar acest lucru, de-a lungul timpului, a început să ajungă să ne frustreze. Și așa cum ziceam, în urma frustrărilor de care avem parte, ajungem să creăm lucruri minunate.

Foodpanda este unul din aceste lucruri minunate, o platformă unde sunt listate restaurante dispuse să petreacă timp în locul tău în bucătărie și să îți gătească cea mai delicioasă mâncare. Cum ar fi ca cele două ore pe care le aloci zilnic gătitului să fie investite în cadrul altor activități? Suntem siguri că ți-ar plăcea.

Și pentru că cei care îți oferă acest serviciu s-au gândit la timpul tău, acum ai posibilitatea să comanzi mâncare gătită în numai două minute cu ajutorul aplicației de pe telefon, fie iOS, fie Android.

panda

Am aflat de aceasta campanie de pe http://www.burnandglow.blogspot.ro!

Reclame

Un gând despre „Am transformat inovatia in timp si am atins fericirea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s