Școală primară sau after school?! Iepurașul Bocănilă, oricum!

       Ai copii? Cât este de mic? Are 3 anișori? Ai vrea să-l înscrii la grădiniță sau la școala primară? Sau are cumva peste 7 ani și te-ar interesa să-l înscrii într-un program After School? Cred că abia aștepți să mergi la muncă fără grija copilului. Știu, pe cât de mult îl iubești, pe atât de mult îi duci grija. Bunicii, oricât ar fi ei de atenți și de ocrotitori, sunt bătrâni și uneori este o muncă colosală să ai grijă de un copil, indiferent că are 3 sau 10 ani. Dar pe lângă siguranță, important este ca al tău copilaș să și învețe ceva nou. N-ar strica să fie obișnuit de mic cu învățătura. Lumea este într-un continuu progres, școala care se făcea pe vremuri nu este la fel cu cea de acum și în viitor învățământul va fi și mai evoluat. De aceea cea mai bună soluție este să-ți înscrii copilul la Grădinița Iepurașul Bocănilă, mai ales dacă îți dorești ca al tău copil să devină un om matur de bine, cu o profesie de top.

10857976_532146063588969_4318667685851853056_n

       Școlile de stat sunt o opțiune, bineînțeles, însă școlile private sunt cea mai bună alegere. Dacă locuiești în capitală, îți recomand Grădinița Iepurașul Bocănilă, școala primară București. Vrei să știi care sunt principalele avantaje ale acestei școli?! Înainte de orice, trebuie să iei în calcul faptul că ai noștri copii sunt viitorul acestei țări, deci cu cât sunt mai pregătiți de la o vârstă fragedă din punct de vedere intelectual, cu atât vor fi reuși să facă mai multe pentru societate și pentru ei înșiși la maturitate. Iată de ce TREBUIE să-ți înscrii aici copilul:

 1. Prețurile Grădiniței Iepurașul Bocănilă sunt accesibile;
 2. Vor studia atât în română, cât și în limba engleză;
 3. Copiii vor primi mese sănătoase, cu mâncăruri preparate în bucătăria proprie;
 4. Programul educațional este desăvârșit și ambițios;
 5. Învățătorii și profesorii sunt oameni, sunt profesioniști și oferă sprijin și suport în orice împrejurare.
 6. Copiii vor fi învățați ce înseamnă spiritul de echipă, cooperarea, libertatea de exprimare și respectul pentru tradiții și valori;
 7. Copiii vor fi îndemnați să-și dezvolte capacitățile latente și creativitatea;
 8. Copiii vor fi ajutați să-și descopere talentele și abilitățile cele mai tainice;
 9. Copiii vor avea șansa să-și dezvolte ideile inovatoare și vor fi încurajați să nu se teamă de nou și de schimbare;
 10. Copiii vor învăța să comunice eficient;
 11. Copiii vor avea șansa să participe în timpul vacanțelor la diverse tabere cu obiective educaționale sau de recreere: tabara de schi, tabara de cercetași, tabăra de dezvoltare personală și de nutriție, tabăra de dezvoltare personală pentru părinți și copii.

10801551_532146936922215_1426552437455467353_n

Dacă situația financiară îți permite, cred că pentru viitorul copilului tău este foarte important să alegi o școală de renume, care să-l ajute să se dezvolte armonios din toate punctele de vedere, atât intelectual, cât și fizic și emoțional. Vrei ceea ce-i mai bun pentru copilul tău?! Atunci Grădinița Iepurașul Bocănilă este răspunsul tuturor nevoilor tale!

iepurasul bocanila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s