In asteptare…

8593185f7ce4b46bd49ba6644e3dfe51Nu cred că există momentul potrivit pentru ceva. Nu cred că realizarea așteaptă momentul potrivit. Nu cred că așteptând poți face mai bine ceva. Sunt de părere că acțiunea este mai de preț decât pasivitate. Știu că doar muncind, luptând și încercând poți atinge succesul, altfel nu.

Așteptând momentul potrivit te trezești la o vârstă în care realizezi că de fapt nu ai făcut nimic, ci doar ai lăsat viața să treacă pe lângă tine, ai lăsat oportunitățile să-ți scape. DA! Despre oportunități este vorba. Chiar dacă nu ești obișnuit să le vezi, chiar dacă nu ai ochi să le sesizezi sclipirea, află că oportunitățile pot fi fabricate.

Crede-mă, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, NU AȘTEPȚI, ci cauți soluții pe care le urmezi cu sfințenie. Soluțiile găsite sunt oportunitățile care abia așteaptă să fie demarate. Visele și visurile nu ne vin în minte în van. Atunci când îți dorești ceva, înseamnă că acel ceva este realizabil. Dacă nu aștepți și nu faci nimic, păi vei aștepta toată viața, nimic nu se va schimba. Lasă așteptarea și fructifică-ți timpul, mintea ta este cheia creației și a reușitei!

 

Reclame

2 gânduri despre „In asteptare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s