Nu lăsa pe mâine ce poți face azi

afcd752b5e39d2db8b1af1a4ec4260e3Nu lăsa pe azi ce poți face mâine! Sau cum era de fapt, „nu lăsa pe mâine ce poți face azi”?! A, da! Exact așa era! Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! 

Problema este că majoritatea oamenilor lasă pe mâine ce pot face azi și uite așa se nasc mediocri. Păi da, dacă nu ești în stare să-ți gestionezi corect timpul, nu vei reuși niciodată să treci de pragul în fața căruia te afli. Dacă nu muncești zilnic, dacă nu te duci la culcare știind că azi ai făcut tot ce-ai putut pentru a mai adăuga o cărămidă la temelia dezvoltării tale, atunci clar îți irosești viața. Și te vei trezi într-o zi, la o anumită vârstă, că s-au scurs 30-40 de ani și de fapt tu n-ai reușit să realizezi nimic. Să vezi atunci tristețe și depresie.

Cert este un lucru, ziua de astăzi este tot ce avem. Ziua de mâine nu este promisă nimănui. Și dacă nu trăiești cu convingerea și cu dorința de a valorifica fiecare minut, atunci să nu te întrebi de ce nimic nu-ți merge bine.

Ziua de mâine este mereu clipa puturoșilor și a mediocrilor. Mulți așteaptă momentul perfect, clipa de curaj, vremea optimă. Dumnezeule, nu există un moment perfect pentru nimic. Momentul perfect este atunci când simți că TREBUIE să faci acel ceva. Dacă nu profiți atunci de sentimentul care îți alimentează patosul și dorința în ACEL moment, atunci el se va stinge, vreerea se va diminua și vei ajunge într-un punct în care îți vei spune: „mmm… poate că nu era o idee așa bună”. De unde să știi dacă ideea era bună dacă n-ai încercat-o?! De unde mama mă-sii poți ști cu siguranță dacă nici măcar nu te-ai deranjat să încerci marea cu degetul. Ce dacă încerci marea cu degetul?! S-ar putea să descoperi că este caldă și amețitor de frumoasă. In viață pierdem oportunități serioase din cauza fricii și a silei. Ceea ce oamenii nu conștientizează este faptul că mâine s-ar putea să nu mai fie!

Today is the day! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s