Frumoasa in felul tau

7f79f2fe42060b324115809bef111fe1

Într-o lume în care se promovează frumusețea trasă la indigo, cu femei siliconate și botoxate… să fii frumoasă în felul tău este cea mai bună alegere. Deși la televizor apar tot felul de manechinuite care seamănă mai mult cu niște rațe cu țâțele cât pepenii, bărbații își vor lua acasă FEMEI, nu păpuși gonflabile. Aproape toate puștoaicele vor să semene cu vestitele manechine, dar ceea ce copilele nu știu este tocmai faptul că aceste muieri ajung în paturile bărbaților, nu și în inimile lor.

Bărbații vor femei naturale, voluptoase, dar nu operate. Vor femei sexy, dar nu vulgare. Vor femei aranjate, dar nu cu o tonă de tencuială pe față. Vor femei inteligente care să îi anime prin discuții interesante. Vor femei provocatoare, nu vampe, care să-i incite și care să le stârnească curiozitatea și interesul. Vor femei frumoase, dar nu ostentativ de frumoase. Vor femei slabe, dar nu anorexice. Vor femei care știu să se îmbrace, dar nu pe cele care ar da 5000 de euro pe o geantă. Vor femei profunde, care să pună preț pe sentimente și afecțiune. Vor femei care au CEVA, ceva ce numai ei pot observa, pentru că le plac și le doresc, CEVA special. Vor femei mieroase, dar nu exagerat. Vor să fie și puțin perverse, dar numai în patul lor. Vor femei care să îi iubească și care să îi respecte. Chiar dacă ajung în patul lor și aceste chinuite de bisturiu, până la urmă mama copiilor lor va fi o FEMEIE ÎNTREAGĂ, în care și oase, nu femei constituite din piele, oase și plastic.

Așa că dragele mele, doamne și domnișoare, nu vă mai trageți la xerox unele după altele, fiți voi, frumoase în felul vostru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s