Cum sa te epilezi corect acasa

Ești femeie? Atunci clar te epilezi! O faci la salon sau acasă? Dacă te epilezi la salon – bravo ție, însă cele mai multe femei nu-și permit să treacă prea des prin astfel de centre de înfrumusețare. Dacă te epilezi acasă, întrebarea mea este: ești convină că te epilezi corect?

Unele femei folosesc lama de ras, altele epilatorul, însă cele mai multe folosesc ceara epilatoarea. Și clar ceara epilatoare este cea mai bună opțiune. Singura metodă prin care te poți epila eficient și sănătos. Dacă nu știai, știi acum: ceara este cea mai rapidă și de durată metodă de epilare. Chiar dacă nu pare, până și epilatul este o filosofie. Sunt două lucruri pe care trebuie neapărat să le știi pentru a fi sigură că te epilezi corect:

  1. Ce tip de piele ai – albă sau închisă la culoare, sensibilă sau nu, ușor iritabilă sau deloc iritabilă.
  2. Cum sunt firele de păr de pe corpul tău – deschise sau închise la culoare, groase, normale sau subțiri.

Odată ce ai clarificat aceste aspecte, un singur lucru trebuie să-l urmezi cu sfințenie: să folosești numai ceară epilatoare naturală, specifică pielii tale. Dacă ții la ea și la aspectul sănătos al pielii, atunci ceara de epilare naturală este un must have!

aloe

Tocmai pentru că și eu sunt femeie și țin foarte mult la aspectul meu, aleg întotdeauna ceara naturală. Pentru a vă ușura căutările, o să vă recomand un magazin online – se numește Unica-Folosință.ro și abia s-a lansat pe piață. Aparține brandului Beauty Class Center și activitatea sa principală este aceea de a comercializa ceara pentru epilare și accesoriile pentru epilare, la prețuri competitive. Unica-Folosință.ro nu se adresează numai persoanelor fizice, ci și celor juridice – celor care conduc saloane și centre de înfrumusețare și relaxare. Gama de produse este atât de variată, încât chiar ai de unde să alegi – http://www.unica-folosinta.ro/categorie-produs/epilare/.

Mie de exemplu mi-ar plăcea foarte mult ceara de unică folosință cu Aloe Vera, care este o ceară de calitate superioară, ce conține ingredient nutritive și Aloe Vera. Aceste ingredient ajută la hidratarea și hrănirea pielii după epilare, iar compușii naturali au efect antibacterian și antiseptic. Este recomandată pentru orice tip de piele și pentru orice tip de fir de păr, dar în special pentru părțile sensibile și delicate ale feței și corpului. Se folosește numai împreună cu hârtia de epilat pentru că este transparentă și fluidă. În urma epilării cu ceara cu Aloe Vera, rămâne o piele fină și catifelată, luminoasă și sănătoasă.

Concluzia: Fă cunoștință cu corpul tău, apoi folosește o ceară naturală!

Tu ce tip de ceară folosești? Crezi că te epilezi corect acasă?

epilare cu ceara

Reclame

Un gând despre „Cum sa te epilezi corect acasa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s