Îndoiala

020a4406db71a2920b86fb0a7897521cNu obișnuiesc să urăsc, însă îndoiala mă disperă de viață. Urăsc îndoiala. Că e îndoială de sine sau că te îndoiești de alții, îndoiala NU ESTE BUNĂ și NU ADUCE NIMIC BUN! Îndoiala ucide din fașă orice vis. De fapt nici măcar nu lasă visul să se nască, ea ucide din start TOTUL. Îți ratezi orice șansă la orice. Indiferent că vorbim de o acțiune sau de un om, îndoiala te ține pe loc. Ba chiar mai mult decât atât, îndoiala poate să te dea înapoi, adică să te transforme într-un mediocru.

Îndoiala ca îndoiala – când te îndoiești singur mai este cum mai este – dar când ai pe lângă tine o mână de puișori lași care nu fac altceva decât să-ți semene în suflet sămânța de îndoială, atunci iau foc și mai tare. Nu lăsa aceși puișori lași să-ți ghideze deciziile sau viața. Poți să iei și singur decizii! Crede-mă!

Ascultă-ți conștiința, instinctul, ține cont de flerul și talentele tale… evită îndoiala și gândește-te: CE-O FI O FI! Ce-o vrea Dumnezeu! Ce-ai avut și ce-ai pierdut?! Nimic! Câte riscuri sunt, tot atâtea șanse de câștig, așa că încearcă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s