Oja rosie pentru zile negre

Astăzi este una din acele zile în care nu mă simt bine din punct de vedere emoțional. Am încredere că este doar o perioadă trecătoare. Dar pentru că sunt genul care trăiește totul la intensitate maximă, inclusiv durerea, azi am nevoie de un artificiu pentru a mă simți mai bine. Nu știu dacă ați văzut filmul Ruj Roșu Pentru Zile Negre, însă pe același principiu ca al protagonistei merg și eu. Tipa din film se îmbolnăvește de cancer mamar, rămâne fără un sân și de fiecare dată când mergea să-și facă chimioterapia, își dădea pe buze cu ruj roșu. Chiar și la operația de extirpare a sânului, ea s-a dus cu buzele aprins rujate. Rujul roșu era trucul care o făcea să se simtă bine, încrezătoare și pozitivă.

4-geluri-cu-sclipici-intr-un-pachet--908-s4Bineînțeles că supărarea mea de astăzi nu se compară cu povestea filmului, însă… simt aceeași nevoie ca a personajului feminin. Îmi trebuie ceva care să mă facă să mă simt mai bine. Și pentru că eu foarte rar mă machiez și pentru buze folosesc doar gloss, profit de manichiură. Pe scurt, îmi place foarte mult să-mi vopsesc unghiile cu ojă. Folosesc tot felul de lacuri colorate în culori turbate. Cu cât sunt mai aprinse ojele, cu atât mă simt mai bine. În felul meu sunt unică, iar unghiile îmi sunt accesoriile care-mi asigură ACEA strălucire și stare de bine zilnică. De unde-mi cumpăr lacurile de unghii turbate? Păi să vă spun, dintr-un search pe Google pe cuvintele cheie nails shop online, am ajuns în magazinul online Diamond Nails. De aici îmi cumpăr toate materialele, accesoriile și ornamentele pentru unghii. În funcție de stare, în funcție de imaginația pe care o am și de creativitatea de care dau dovadă, unghiile mele arată săptămânal altfel. Această artă îmi place și consider că mă pricep. Dar nu într-atât de mult încât să devin o specialistă în domeniu. Știu atât cât să-mi arate mâinile senzațional. Nici nu am nevoie de bijuterii, unghiile îmi sunt cele mai de preț podoabe. Podoabe care-mi alină chiar și sufletul!

Și cum vă spunea, astăzi nu sunt ok. De fapt, ca să fiu sinceră, mă simt chiar nașpa. DAAARRR… am apelat la singura soluție, de moment ce-i drept, care mă ajută să zâmbesc. Aceea este oja! Dar nu orice fel de lac de unghii colorat, ci ojă sângerie de la Diamond Nails. Inițial am vrut să-mi fac unghiile albastre, pentru că albastrul semnifică detașarea. Apoi m-am gândit să-mi fac unghiuțele verzi, pentru că verdele reprezintă echilibrul, pacea interioară și sănătatea. Apoi mi-am dat seama că movul este culoarea preferată a unghiilor mele. Dar cum movul reprezintă latura erotică a oamenilor, am renunțat la idee. Orice ar fi, nu vreau să gândesc și nici să simt împunsături erotice în creierul meu și-așa extrem de deranjat. Până la urmă m-am decis și am ales roșul, un roșu sânge care să reprezinte focul din interior. Căci da, roșul semnifică pasiunea și iubirea pătimașă, dar în același timp și suferința. Când spui roșu sângeriu nu te gândești la love, ci la nițică durere. Și chiar dacă în acest moment unghiile mele arată de parcă au fost băgate într-un trup proaspăt ucis, îmi conferă o stare de bine, mă fac să mă simt invincibilă.

Poate că raționamentul meu nu este cel mai sănătos. Dar dacă oja mă liniștește și mă face să zâmbesc, atunci să curgă râuri turbate de ojă pe unghiile mele ascuțite de dor! Da, eu port ojă roșie pentru zile negre!

diamond nails

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s