Scapă de păduchi

Cazul 1:

– Nu ne jucăm cu tine – ești o păduchioasă! Du-te să-ți îneci păduchii, urâto! Mai spală-te la cap! Scapă de păduchi!

Copiii pot fi de-a dreptul răutăcioși atunci când acasă asistă la tot felul de discuții între părinți, dar mai ales când li se spun: „Să nu stai pe lângă Andreea, o să iei păduchi și atunci o să te tund zero și o să râdă copiii de tine la grădiniță”.

Morala – Cei mici nu-și dau seama că acest gen de discriminări fac rău altor copii. Nu știu detalii despre păduchi. Nu știu că păduchii au 6 picioare care se termină cu gheare sub forma unui cârlig; nu știu că o femelă păduche poate depune până la 10 ouă și că aceste ouă, lindinii, sunt cei mai dificil de îndepărtat; și nu știu că păduchii sunt translucizi până când se hrănesc, atunci prind o culoare maro-roșu. Dar mai ales, copiii nu știu că în contact cu apa, păduchii intră într-o stare letargică, prinzându-se ferm de firele de păr. Păduchii nu mor, oricât de des te-ai spăla la cap. Păduchii pot fi luați chiar și din piscină sau de pe plajă. Curios, nu-i așa?!

Copiii nu știu aceste lucruri, dar părinții ar trebui să îi învețe. În loc să le insufle teama că vor fi tunși zero, mai bine s-ar informa de pe Paranix.ro, apoi și-ar învăța copiii CORECT despre păduchi. Să-ți izolezi copilul de alți copii este aproape imposibil, mai ales pentru că păduchii nu țin cont de vârstă, de curățenie sau de locul/spațiul unde oamenii se întâlnesc sau își desfășoară activitățile.

Cazul 2:

– Ia uite-o și p-aia. Are o tonă de maglavais pe față, se machiază de parcă ar fi top model, se îmbracă de parcă s-ar duce la Gala Premiilor Oscar și e plină de păduchi. În locul ei m-aș tunde zero. Ar fi bine să stăm departe de ea, nu vreau să zboare vreun păduche la mine în cap.

– De unde știi, fată?

– Mi-a zis o colegă de-a ei că a lipsit o săptămână de la liceu din cauza păduchilor. Au descoperit-o la un examen de rutină în cabinetul liceului. S-a înroșit până-n vârful urechilor când i-a zis asistenta că are păduchi. Au cam râs colegii de ea. Cică i-a dat mă-sa o săptămână cu gaz în cap, dar se zvonește că încă n-a scăpat de ei.

varsta-medie-a-romanilor-in-momentul-contactarii-paduchilor

Morala – Până și adolescenții pot fi dezinformați privind păduchii de cap. Tocmai ei care sunt tot timpul cu internetul pe mână, nu știu că păduchii nu fac discriminări între părul lung sau scurt, între părul curat și cel spălat mai rar. Ba mai mult decât atât, păduchii se lipesc mult mai frecvent pe părul curat, decât pe părul murdar. De ce?! Pentru că, se pare, au și păduchii pretențiile lor și adoră oamenii curați. Păduchii nu zboară, dar se răspândesc ușor prin contactul direct dintre două capete. Tinerii se îmbrățișează frecvent, își sărută obrajii și-și ating fără să-și dea seama capetele. Atunci reușesc cel mai repede să ia sau să transfere păduchii. De aceea păduchii iubesc cel mai mult școlile, copiii și adolescenții, pentru că la vârsta asta contactul fizic este la ordinea zilei.

Cazul 3:

– Ioana, o știi pe Rodica?

– Da, o știu! Ce-i cu ea?

– Are păduchi! Știi că bărbac-su o înșală! Cred că de la el a luat, l-am văzut tuns zero zilele trecute! Și ce păr bogat avea, trădătorul. Negru și des, foarte frumos era părul lui. Cine știe prin ce hotel de doi lei s-o fi dus ăla cu amanta și a luat păduchi. Mai mare rușinea, oameni la 40 de ani să aibă păduchi. În locul lui n-aș mai scoate capul în oraș. Cine știe de nu i-o fi dat lu’ nevastă-sa și păduchi intimi, nu doar păduchi de cap. Ferească Dumnezeu, îi sug păduchii de tot sângele din cap. Poate se îmbolnăvesc de cine știe ce de la păduchi. Nu m-ar mira s-o văd mâine-poimâine și pe Rodica tunsă zero.

LocuriLuatPaduchi

Morala – Păduchii se hrănesc din scalp, dar nu sunt un risc pentru a transmite alt gen de boli. Nu sunt la fel de periculoși așa cum sunt căpușele, însă păduchii sunt o problemă comună, în special în rândul copiilor, dar nici adulții nu sunt feriți. Păduchii nu supraviețuiesc mai mult de 3 zile odată ce sunt dezlipiți de pe firele de păr. După cum spuneam și mai sus, păduchii de cap nu cunosc vârsta oamenilor, sexul, etnia, statutul social sau financiar, dacă sunt prin preajmă, se lipesc de orice fel de păr.

CUM POȚI SĂ SCAPI DE PĂDUCHI FĂRĂ SĂ TE TUNZI ZERO

ȘI FĂRĂ SĂ FOLOSEȘTI GAZUL SAU SOLUȚIILE BĂBEȘTI?

Cel mai bun mod de a evita o infestare cu păduchii de cap în familie, este să știi cu ce ai de-a face și să știi ce tratament să aplici pentru a scăpa de ei în mod eficient și definitiv (dacă nu mai intri în contact cu alte surate din familia păduchilor de cap).

SolutiiPaduchi

Pentru a scăpa de păduchii de cap, ai la dispoziție o grămadă de soluții – gazul, remediile naturiste, leacurile băbești sau soluțiile de la farmacie. Însă foarte puține din aceste metode sunt eficiente 100% și dau rezultate imediate. În general, trebuie să aplici produsele de mai multe ori în decursul a 7-14 zile, în funcție de gravitatea problemei. Ei bine, de acum poți scăpa de păduchi în doar 10 minute.

Cum poți scăpa de păduchi în 10 minute?

  1. Pentru a preveni infestarea cu păduchi, folosește Sprayul Paranix Pentru Prevenție la 100 de mililitri.

Oferă protecție imediată și de lungă durată împotriva păduchilor de cap, este ușor de utilizat, non-gras, se usucă în mod natural și are un parfum plăcut. Dovedit clinic!

  1. Pentru a trata infestarea cu păduchi de cap folosește:
  • Spray Paranix Pentru Tratament la 100 de mililitri – te scapă 100% de păduchi și de ouăle acestora, este ușor de aplicat, sufocă și deshidratează păduchii, nu are miros, nu are alcool și nu conține insecticide. Dovedit clinic!
  • Șampon Paranix Pentru Tratament la 100 de mililitri – te scapă 100% de păduchi, este ușor de aplicat, sufocă și deshidratează păduchii de cap, nu are miros și nu conține insecticide. Dovedit clinic.

paranix

Pentru a vedea cum se folosesc aceste produse, te invit să accesezi site-ul oficial Paranix – www.paranix.ro.

Păduchii de cap încetează să mai fie o problemă cu Paranix.

Cu Paranix putem preveni epidemiile de păduchi!

Putem preveni sau trata infestarea cu păduchi de cap simplu, rapid, sigur, eficient 100% și dovedit clinic!

Și nu uita, înainte de a arăta cu degetul în stânga și în dreapta, informează-te! Ți se poate întâmpla și ție!

Păduchii nu aleg în mod special oamenii murdari, ci aleg oamenii! Deschide-ți mintea dacă nu vrei să-ți infestezi părul cu păduchi de cap!

În rest, sănătoși să fim și feriți de păduchi!

P.S. Eu sunt o norocoasă, nu am avut niciodată păduchi.

Reclame

2 gânduri despre „Scapă de păduchi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s