Care este prețul tău?

dezbracat

Totul are un preț pe lumea asta! Lucrurile bune au un preț, lucrurile rele sunt și ele prețul a ceva. Oamenii au și ei un preț, bănesc sau nu. Sentimentele au și ele un preț, aduc prea multă agitație, ori prea multă tristețe. Bucuria are și ea un preț, aproape de fiecare dată este urmată de o tristețe. Liniștea are și ea un preț, este însoțită de o singurătate aproape grotească.

Care este prețul tău? Tu ce preț ai? Cum poți fi cumpărat/ă? În bani, în bunuri, în sentimente… ești cumpărat/ă cu minciuni ori sinceritate? Ești cumpărat/ă cu afecțiune sau cu tandrețe? Ți-e frică de singurătate? Ai și tu un preț, chiar dacă nu vrei să recunoști. Ai da tot ce ai pentru un strop de iubire sinceră din partea cuiva drag sau ți-ai vinde sufletul pentru o fericire eternă. Ai un preț, acceptă că da. Într-un fel sau altul, poți fi convins/ă. Punctul slab este exact ce îți dorești mai mult. Cu acel ceva poți fi cumpărat/ă și de acel cineva poți fi cumpărat/ă.

Care este prețul meu? Nu știu ce caut, dar sigur nu este ceva material. Îmi doresc de obicei ceea ce nu pot avea și mă mulțumesc exact cu ce nu ar trebui. Prețul meu este iubirea. Pe ea o caut. Dacă mă va cumpăra vreodată cineva, o va face numai prin afecțiune și putere. Căci da… tânjesc după iubire, însă vreau să îmi fie dăruită de cineva cu putere. De un bărbat care să-mi înghețe sângele în vene dintr-o privire. Nu pot fi cumpărată cu o dragoste de buzunar, însă sigur pot fi convinsă de un bărbat de modă veche, care să mă stăpânească și să mă domine.

3 gânduri despre „Care este prețul tău?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s