De ce înșală femeile

Te-ai întrebat vreodată de ce înșală femeile? Înainte de a-ți oferi eu însămi răspunsul, află că numărul femeilor care înșală este egal cu numărul bărbaților care aleg să fie infideli. Numai că… femeile nu înșală musai pentru sex, pentru că sunt nemulțumite de partenerii lor oficiali, ci din cu totul alte motive. Dacă bărbații înșală din curiozitate sau pentru că se simt atrași de o femeie, femeile ajung să înșele fizic doar dacă se îndrăgostesc. Pentru femei sexul este o consecință a iubirii, pe când pentru bărbații dragostea este o consecință a sexului bine făcut.

De ce înșală femeile? 

  1. Pentru că se simt singure (neglijate). O femeie care nu primește atenția cuvenită de la partenerul ei poate să pice foarte ușor în capcana infidelității. Un simplu zân cu vorbele la el, capabil să-i ofere atenție, ar putea să-i sucească mințile femeii. Femeia se va simți tentată să primească ceea ce acasă nu i se mai oferă din diverse motive.
  2. Pentru că le lipsește comunicarea. Femeile vorbesc mult, au nevoie să fie ascultate, iar declarațiile de dragoste și confesiunile sunt extrem de importante într-o relație. Dacă partenerul pare să nu o mai asculte ca la început și nici nu mai are chef de vorbă, prietenul din stânga ei, care o ascultă necondiționat, i-ar putea deveni amant.
  3. Pentru că nu se mai simt dorite. Femeia este precum o floare, dacă nu o „uzi”, se ofilește. Dacă femeia nu se mai simte dorită și râvnită acasă, s-ar putea să caute acest sentiment important în altă parte. Bărbații fac adesea complimente, glumițe și apelează la flirturi pentru că stă în natura firii lor, iar femeia le va accepta dacă acasă nu este decât o nevastă. Femeia trebuie să se simtă femeie, când devine o simplă gospodină pentru un bărbat, s-ar putea să pice în patima infidelității.
  4. Pentru că sunt tratate urât. Dacă bărbatul este un mitocan, o jignește și o ceartă din orice, să nu te miri dacă femeia îl va înșela. Combustibilul femeii este iubirea, iar dacă acasă nu o primește, o va căuta în altă parte.
  5. Pentru că nu sunt mulțumite în intimitate. Mulțumirea în intimitate nu ține de potența bărbatului sau de durata actului sexual, ci de tandrețea și afecțiunea pe care femeia o primește în intimitate. Dacă bărbatul uită adesea să fie afectuos și trece peste preludiu, se va găsi altul care să o iubească drăgăstos așa cum îi place.
  6. Dacă bărbații nu mai sunt de nivelul femeilor. În cuplu partenerii evoluează adesea diferit. Dacă femeia a evoluat prea mult, iar bărbatul deloc sau chiar a dat înapoi, femeia n-o să mai fie mulțumită de el, neînțelegerile vor fi la ordinea zilei, certurile din ce în ce mai dese și atunci ea își va îndrepta privirea către un bărbat care are același nivel intelectual, emoțional și chiar profesional ca și ea. Această lege este valabilă și pentru bărbații cărora le rămân nevestele în urmă.
  7. Pentru că sunt curioase. Da, da, și femeile sunt curioase, și ele se simt atrase de diverși bărbați. Unele se opresc înainte de a deveni infidele, altele merg înainte și ajung să se îndrăgostească teribil.
  8. Pentru că stă în natura firii lor. Așa cum există bărbați care nu pot fi fideli, există și femei care nu se pot abține. Aleg să trăiască vieți duble și o duc așa până la adânci bătrâneți. Acești oameni nu prea se pot schimba și nu le poți impune fidelitatea dacă ei sunt infideli până în măduva oaselor.

Aș putea să înșiruiesc N motive, însă adevărul este că nimic nu justifică infidelitatea. Când o relație nu mai merge sau partenerul nu te mai face fericită, ar trebui să pui capăt relației. Nimeni nu merită să fie înșelat, oricare ți-ar fi motivele. Iar dacă iubești doi bărbați în același timp, scuză-mă, dar nu îi meriți și îi păcălești pe amândoi. Asta este viața pe care ți-o dorești? 🙂

Reclame

Un gând despre „De ce înșală femeile

  1. Sunt de acord cu tine. Intr-o familie fericita in care cei doi comunica bine, se inteleg bine, e mai dificil sa se produca o ruptura si sa calce stramb vreunul. Bineînțeles mai sunt si exceptii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s