Concurs AVBS

        CONCURS ÎNCHEIAT!!!     

        Daca astazi m-as trezi la usa cu o suma importanta de bani, as avea o gramada de dorinte de indeplinit. Cred ca pe primul plan ar fi casa, mi-as zugravi apartamentul, as schimba parchetul, as schimba chiar si o parte din mobila. Dar daca m-as trezi mai egoista, mi-as lua o masina la mana a doua si as lasa casa pentru alta data. As face multe, vrute si nevrute… dar oare m-as putea trezi vreodata cu o suma importanta de bani la usa? O suma pe care sa o imprumut, la care sa nu platesc mare dobanda si de la care sa nu ma trezesc cu comisioane ascunse? Da, se poate! Se poate datorita firmei de brokeraj AVBS Credit.

         Si daca tot nu m-am trezit cu bani la usa, m-am trezit cu o idee. Astazi dau startul unui concurs! Uite asa! Vreau sa va premiez, dragi bloggeri!

Logo-AVBS-Credit-300x170web                                                                  

                                                                                               – Concurs –

 

Scrie unul sau mai multe articole raspunzand la urmatoarea intrebare: „Daca ai avea de unde sa imprumuti o suma importanta de bani, ce dorinte sau vise ti-ai indeplini?”

Criterii de indeplinit:

– sa scrii unul sau mai multe articole de MINIM 500 de cuvinte in care sa recomanzi, raspunzand la intrebarea de mai sus, firma de brokeraj AVBS Credit;

– titlul articolului cat mai atractiv;

– logo-ul firmei prezent in articol;

– distribuiti-va articolul de minim 30 de ori in retelele de socializare. (pentru a crea un impact social media)

– Link-uri OBLIGATORII catre:

http://www.avbs.ro – cu ancorele: credit prima casa sau credit nevoi personale sau broker credite bancare sau credit ipotecar sau credit pentru vacanta sau card credit sau franciza AVBS Credit sau credit bancar sau refinantare sau credit fara comisioane ascunse;

http://utils.avbrokers.ro/qrcode/store.html – cu ancora Aplicatia AVBS Credit cu mentiunea ca: Aplicatia este disponibila numai pe smartphone-urile Android sau iOS. Si ca instaland aplicatia, aceasta iti permite sa aplici pentru un credit direct de pe telefonul mobil. Descarci aplicatia GRATUIT, introduci codul unic 0001 si aplici pentru creditul mult dorit. 

– La alegere UNUL sau TOATE link-urile:

https://www.facebook.com/AVBSCredit?fref=ts – cu ancora AVBS CREDIT;

*https://www.linkedin.com/company/1968717?trk=tyah&trkInfo=tarId%3A1399452173444%2Ctas%3AAVBS%20CRED%2Cidx%3A1-1-1 – cu ancora AVBS CREDIT;

https://plus.google.com/u/0/111601083646885644941/posts – cu ancora AVBS CREDIT;

Perioada de desfasurare a concursului: 2 iulie 2014 – 30 iulie sau cand vom atinge un numar minim de 30 de articole. Va inscrieti mai repede, anunt mai repede castigatorii. 🙂

Voi premia 3 cele mai bune articole astfel:

Premiul 1 – 300 de RON;

Premiul 2 – 200 de RON;

Premiul 3 – 100 de RON.

Castigatorii vor fi anuntati pe 1 august sau imediat ce implinim 30 de articole si in MAXIM 3 zile isi vor primi banii prin TRANSFER BANCAR. 

Participantii au obligatia de a-si pastra articolele publicate pe blog MINIM un an. Cine nu respecta acest termen, ar fi bine sa nu participe la concurs. 

Cum stabilesc castigatorii:

– articolele care intrunesc cerintele de mai sus, cele tehnice, dar care au si esenta, vor fi declarate castigatoare. Se apreciaza CALITATEA si prezentarea CORECTA a ofertelor AVBS Credit. 

 

Lasa intr-un comentariu articolul tau! Mult succes tuturor!

P.S. Va stau la dispozitie pentru orice nelamurire!

69 de gânduri despre „Concurs AVBS

  1. „…un credit direct dupa telefonul mobil.” Te rog să corectezi în text: în loc de „după”, trebuie „de pe”. Scuză-mă, mi-a sărit în ochi. Apoi poţi şterge comentariul.

  2. Pingback: Vreau să plec din țară

  3. Pingback: CREDIT AVBS pentru MARŞ “LA MUNCĂ” | Joramotive de sărit obstacole

  4. Am lasat pe ultima zi, dar fiind pe picior de plecare in vacanta abia acum am ajuns la calculator. Decat sa scriu ceva de mantuiala, mai bine urez succes participantilor. Spor!

  5. Pingback: Castigatorii sunt: | Litere Stacojii

  6. Pingback: Vreti sa organizez un alt concurs AVBS? | Litere Stacojii

Lasă un comentariu