BLOGWARS, the end!

    blogwars-3-inapoi-pe-blogul-de-lupta

       Am reușit să rezist 4 săptămâni… și ce greu mi-a fost! Huh, nu știți despre ce vorbesc?! Despre BlogWars.ro, războiul blogurilor. Săptămâna aceasta a sosit și timpul meu să ies din competiție, m-am clasat pe locul  7. Eu una sunt mulțumită, nu mă așteptam să ajung până aici, mai ales că eu nu sunt specialist IT, ba chiar nu mă pricep mai deloc la laptopuri, tablete, telefoane, etc. Și pentru mine este o realizare că am ajuns și până aici.

          Când am intrat în competiție habar nu aveam cu ce se mănâncă, nici măcar n-am citit regulamentul, am făcut-o după ce m-am înscris și am aflat că m-am clasat în primii 10 din 90 și ceva de bloguri. Am fost uimită, dar m-am bucurat. A fost și noroc, recunosc. Dar sunt mulțumită. Obictivul meu de la început a fost să rămân în concurs până ce voi strânge solde suficiente pentru un laptop decent. Și de bine de rău, mi-am atins obiectivul.

         Le mulțumesc foarte mult celor care m-au votat, tuturor. Unii au crezut în mine și mi-au dat note bune, însă alții mai taxat săptămână de săptămână. Notele de 1 au fost destul de constante. 🙂 Am spus din start că eu vreau să primesc note pe merit, bune sau rele… le vroiam pe merit. Și cred că le-am primit. Nu am ce să reproșez nimănui. Din punctul meu de vedere ieșirea mea a fost decisă corect.

        Eu știu să câștig, însă sunt foarte ok și când pierd… acum însă nu am pierdut, am acumulat cunoștințe noi, am cunoscut oameni valoroși, mi-am testat limitele… și soldele au fost mai mult decât binevenite, de ce să nu recunosc.

        Acum au rămas în concurs spuma participanților, MoneyWatch, Soacra.eu, Gabriel Ursan, Okey.ro, Octocat.org și StiriDinIT… toți foarte buni, foarte inventivi, foarte inteligenți și chiar au meritat să rămână în competiție.

      Presim că în marea finală se vor duela Soacra și Gabriel Ursan și sper ca în primii trei, să fie și Octocat. Măcar o fată să reziste până în finală. 🙂 Nu că ceilalți ar fi mai slabi, dar asta simt eu.

      Vă urez multă baftă tuturor, să aveți inspirație și vă asigur că voi vota cât se poate de corect, acum că am devenit jurat.

Sper ca la anul, dacă se va mai organiza această competiție tentantă, să fac mai bine față temelor ASUS.

Cert este că nu am niciun regret și mă bucur mult că am participat, sper ca la anul să fie mulți bloggeri care să se înroleze în războiul blogurilor, pentru că merită.

Vă mulțumesc tuturor pentru această șansă la BlogWars. 🙂

31 de gânduri despre „BLOGWARS, the end!

  1. Măi, dacă ție ți-a plăcut și te-ai simțit bine, e ok. Dar să nu îți faci prea mari iluzii în legătură cu câștigarea vreunui premiu. Trăim în România și … copiii șefilor noștri vor fi șefii copiilor noștri, If you know what I mean 😈

  2. Pingback: Zece Negri Mititei | Octocat

Lasă un comentariu