De ce barbatii au o slabiciune pentru virgine?

        DSC00385

         Niciodată n-am înțeles DE CE BĂRBAȚII AU O SLĂBICIUNE PENTRU VIRGINE. Îi înțeleg pe cei care vor să se căsătorească cu o fecioară, dar pe cei care vânează „fete mari”, nu-i înțeleg.

        Fecioarele sunt prețuite tocmai pentru că nu au fost atinse de alți bărbați. Sunt curate, pure și demne de a fi iubite. Bărbatul care își ia de soție o virgină, este lăudabil. De ce? Pentru că prețuiește femeia respectivă și fecioria ei. Mereu am spus că virginitatea este cel mai de preț atuu pe care o femeie îl poate avea. Sunt de părere că fecioria trebuie să o dăruiești numai unui bărbat special, care merită un asemenea dar. Cu toate acestea, nu toți bărbații prețuiesc virginitatea unei femei. Da, vor să fie primii, dar nu întotdeauna vor să se căsătorească cu fata respectivă.

        Prima data este super importantă. Dacă se întâmplă cu un tip pasager, care doar te-a avut și-a tulit-o, e de rău. Destinul fetei respective poate lua o întorsătură urâtă. Poate pica în depresie, stima de sine va scădea considerabil și este posibil să ajungă să se dăruiască oricui. Și dacă nu oricui, măcar celor care știu să vrăjească mai bine… mai ales fetele foarte tinere.

        Virginele nu sunt experimentate! Nu prea știu cu ce se mănâncă sexul. Și deși totul vine de la sine, instictual, unii n-au răbdare să învețe o virgină tainele amorului. Virgina este ca un diamant neșlefuit. Dacă ai răbdare cu ea, dacă știi să o modelezi, vei face din ea o femeie nu doar experimentată, dar va fi și numai a ta. Unii n-au răbdarea asta. Nu vor să-și bată capul cu o tipă virgină. Vor să fie primii, dar să nu se lege la cap. Ei, de bărbații ăștia mi-e cam scârbă și sunt de părere că nu sunt cine știe ce în pat. Virgina nu știe cum trebuie să fie actul sexual. Are idee, dar nu știe EXACT cum trebuie să se comporte tipul. Ia totul ca atare. Și prin urmare, tipul se poate comporta ca un „iepuraș”, poate suferi de ejaculare precoce, ea nu-și va da seama, ea crede că așa trebuie să fie.

       Dar nu-i așa, tipul trebuie să fie afectuos, răbdător și pe cât posibil, să lungească preludiul cât de mult poate. Dacă nu se comportă așa, înseamnă că și el este praf sau n-are gânduri serioase. Altfel nu-mi explic. Dar stau și mă întreb, ăștia care vânează virgine, de ce le vor? De ce le vor dacă totuși nu au de gând să rămână lângă ele? Din orgoliu, ca să-și demonstreze că pot, pentru supremație, pentru a-și demonstra autoritatea sau pentru a mai trece un nume pe carnețel? Mă întreb unde e plăcerea? Oricum prima data pentru o fată nu e niciodată wow. Plăcerea vine cu timpul în cazul fetelor, nicidecum din prima. Care-i faza? De ce vor o virgină când e atât de dureros să deflorezi una. Cine crede că deflorarea unei fecioare este floare la ureche, se înșeală amarnic. Este dureros pentru amândoi. Și deși din durerea bărbaților se naște plăcere până la urmă, tot nu-i așa un act de vis. În afară de ideea că ai o femeie pe care n-a mai atins-o nimeni, nu cred că există altă parte pozitivă.

         Cică bărbații care vor numai fete virgine sunt de fapt niște frustrați care se tem că nu se pot ridica la înălțimea așteptărilor unei femei experimentate, stima lor de sine este scăzută, suferă de ejaculare precoce, au o înclinație pentru sadism (din cauza sângelui) sau sunt perverși. Așa o fi? Una e să vânezi virgine și cu totul altceva este să nimerești o tipă virgină de care ești îndrăgostit și pe care mori de nerăbdare să o atingi…

          Oh, tamjă grea cu fecioarele și vânătorii de virgine. În concluzie cred că trebuie să fim responsabili și asumați, fie femeie sau bărbat. Dacă facem totul ca să fie sau în batjocură, mai bine lipsă.

6 gânduri despre „De ce barbatii au o slabiciune pentru virgine?

  1. Barbatii vor intotdeauna sa fie prima dragoste pentru o femeie, femeile vor intotdeauna sa fie ultima dragoste pentru un barbat.-Oscar Wilde

  2. Barbatii vor virgine pentru ca:
    – Nu doresc sa fie aratat cu degetul de „fostul” care i-a pus-o prima data.
    Eu sunt unul care-s deranjat de faptul ca ma vad pe strada cu fostul care imi zambeste in bataie de joc.
    De asta isi doresc barbatii virgine si nu de alta. Nu ptr a-si demonstra nu-s ce calitati…

    • Doar oamenii nesiguri vaneaza virgine. Si doar aia care nu au vazut o femei cred basme ca virginitatea e un dar de pret. Nu e. O femeie nu iti face nici un favor ca te lasa sa o curtezi,sa faci sex cu ea. Pt. Ca si tu ii oferi acelasi lucru, desigur aici intervine si ipocrizia. Experienta sexuala e necesara desi pudicii nu recunosc, nu poti ramane mult timp cu o persoana pe care nu o cunosti si descoperi cu timpul ca nu prea ai chestii in comun cu ea. Pentru mine conteaza doar sa imi fie fidel din momentul in care incepem ceva. Eu nu ies cu fostul ei, nici cu gura lumii ci cu ea.

      • Daca tipa e Virgina eu unul ii dau mai mult respect.imi arata ca Ñu a cazut prada oricarui nespalat de pe strada .arata ca provine dintr-o familie decenta. Stii vorba asa mamá asa fiica. Mentalitatea unei copile o dezvolta mamá ei . O mamá trebuie da discute cu copila ei Inca de la o varsta frageda despre virginitate . Sa Ñu se lase prada oricarui nespalat asa usor . Milioane de femei sunt batute zilnic . Daca s-ar fi stiut respecta si Ñu si-ar fi daruit corpul atat de usor Ñu s-ar auzi in fiecare zi la televisor alte 3femei au ajuns la spital cu rani grave din cauza barbatului agresivo.

  3. Ptr Sebi : Se pare ca tu esti „candidatul perfect” pentru femei gen Abella Danger, Tori Black , Lissa Ann , Alexis Texas etc etc cand „doamnele” vor dori sa se casatoreasca cu un „sot iubitor si foarte respectos” ca tine. Un vechi proverb african spune ” Spune-mi pe cine iubesti, ca sa iti spun cine esti”.
    Multe „doamne cinstite si oneste” in societatea romaneasca, sunt trecute de „respectabila” varsta de 30 ani, si au replica preferata „toti barbati si-au batut joc de mine, m-au folosit. Eu am fost foarte iubitoare, cinstita, corecta”. :))
    P.S. Fii cu ochii pe Abella Danger ! Inca nu eate casatorita si va fi sotia perfecta haha

Lasă un comentariu